reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

termin mam na 14 stycznia:-)no mi się nie udało wcelowac w dziewczynke ale to nic ważne że zdrowo synus się rozwija:-)ps.mysle że jak szukał gin i nie wyszukał to mozesz byc spokojna:tak:u mnie siusiaczek byl zaraz widoczny:-)ps.moja siostra ma na 26 marca:-)
To juz nie długo :tak: 2 miesiące...;-) Ja juzżbym chciała urodzić :-D tzn może nie już ale mieć malutką przy sobie :tak:

reklama
To juz nie długo :tak: 2 miesiące...;-) Ja juzżbym chciała urodzić :-D tzn może nie już ale mieć malutką przy sobie :tak:
no jeszcze 2 miesiące:-)w sumie mam nadzieje bo jednak synkowi się śpieszy na świat od 29 tc szyjka się skraca itp.:sorry:co musze leżeć i brać leki ale dzieki temu się poprawiło tzn.szyjka wydłużyła się o 2 mm i mam nadzieje że doczekam stycznia:tak::-)ps.jak bym miała córeczke to właśnie chcieliśmy dac na imie jej Nadia( masz tak na imie bo widze w nicku bardzo mi się podoba to imie wręcz jestem w nim zakochana):-)

no jeszcze 2 miesiące:-)w sumie mam nadzieje bo jednak synkowi się śpieszy na świat od 29 tc szyjka się skraca itp.:sorry:co musze leżeć i brać leki ale dzieki temu się poprawiło tzn.szyjka wydłużyła się o 2 mm i mam nadzieje że doczekam stycznia:tak::-)ps.jak bym miała córeczke to właśnie chcieliśmy dac na imie jej Nadia( masz tak na imie bo widze w nicku bardzo mi się podoba to imie wręcz jestem w nim zakochana):-)
Planuje tak dać na imie córci :-) Mi też bardzo się podoba :tak: Cały czas mówię do brzuszka Nadia :tak:

hello.gif

Witam wieczorkiem :-)
Kacperek ogląda dobranocki i je kolacje :tak: M się kąpie a ja zajrzałam na chwilkę ;-):-)

Patrysia dobrze że dużo odpoczywasz :tak: napewno dotrzymasz terminu :tak:

Nadia witaj :-) Gratulacje córeczki :-) myślę że jak na 95% lekarz powiedział że dziewczynka to możesz już nastawić się na córcię :tak: chociaż wiadomo że różnie może być i zdarza się tak że przy porodzie okazuje się co innego ;-) najważniejsze jednak żeby dzidzia była zdrowa :tak:

Zobacz załącznik 180219

Witam wieczorkiem :-)
Kacperek ogląda dobranocki i je kolacje :tak: M się kąpie a ja zajrzałam na chwilkę ;-):-)

Patrysia dobrze że dużo odpoczywasz :tak: napewno dotrzymasz terminu :tak:

Nadia witaj :-) Gratulacje córeczki :-) myślę że jak na 95% lekarz powiedział że dziewczynka to możesz już nastawić się na córcię :tak: chociaż wiadomo że różnie może być i zdarza się tak że przy porodzie okazuje się co innego ;-) najważniejsze jednak żeby dzidzia była zdrowa :tak:
Pewnie,że najważniejsze aby dzidzia była zdrowa :-) Usg połówkowe zaliczone wszystko ok więc teraz tylko czekam aż urodzę he,he.
Ale jak można pomóc naturze to czemu nie...

I ja witam wieczorkiem!!!!!!

Nadia- tez myśle ze na tym etapie to siusiek juz by wisiał....chociaz naszego pierwszego synka nie moglismy dluuugo odkryc!!!! ale moje serce czuło chlopczyka..teraz nie czulam nic a jednak okazal sie drugi chlopiec....
Do usg warto podchodzic ostrożnie bo pomyłki sie zdarzają.....ale zycze Ci zeby potwierdzona została córeczka!!!!!!

Patrysiu- a jak Ty sie czujesz???? Mnie sennosci męczą!!!!!

Gosia, pyszczek- jak sie macie Kochane????

reklama
Czarodziejko a miewam sie tak sobie:-(zero oznak porodu nic:-(chyba jutro z m pojade do szpitala i powiem ze czuje mniej ruchow moze mnie zostawia ale cos zaczna robic bo nie wiem jak do pon wytrzymam:-(ale to nic pewnego!

dobrej nocki babeczki:-)

Do góry