reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

sms od Pyszczka:

"Hej :) niestety nie zrobią mi dzisiaj tego testu bo przyjęli dużo kobiet z IP do porodu a jest sobota i niewielu lekarzy na dyżurze i gdyby okazało się po teście że się zacznie i np. wymagałabym cesarki to nie maiłby kto mi zrobić i nie byłoby miejsca :-/ także jestem wkurzona i muszę tu kwitnąć przynajmniej do poniedziałku i czekać na test. Pozdrowienia dla wszytkich! A co u Gosi?"

reklama
sms od Pyszczka:

"Hej :) niestety nie zrobią mi dzisiaj tego testu bo przyjęli dużo kobiet z IP do porodu a jest sobota i niewielu lekarzy na dyżurze i gdyby okazało się po teście że się zacznie i np. wymagałabym cesarki to nie maiłby kto mi zrobić i nie byłoby miejsca :-/ także jestem wkurzona i muszę tu kwitnąć przynajmniej do poniedziałku i czekać na test. Pozdrowienia dla wszytkich! A co u Gosi?"
no trudno:sorry:a moze nie bedzie potrzeba tego testu i samo weźmie PYSZCZKA:-)

PAULA ciesze się że masz kontakt z PYSZCZKIEM bynajmiej wiemy co się dzieje u niej:tak:

witam witam

gioeska a ty kochanie dalej nic...

pyszczku no szkoda to moglas weekend spedzic w domku a tak teraz musisz tam byc a i tak nic ci nie robia,,o napewno z gioeska urodzicie razem..tulam mocno..

kinga to poszalalas sobie..a kacyk nie dobry..ja wiem jeszcze jak juz z derya bylam w ciazy a tez watpilam mowilam tym razem tez sie nie udalo..zrobilam imprezke popilam sambuki dosc sporo..potem umieralam ale nawet przez mysl mi nie przeszlo ze jestem w ciazy a potem na tescie dwie kreseczki wiec derya co skosztowala od mamy odrazu sambuke..wiec i u ciebie tez tak bedzie,,

paula to fajny mialas ranek..a z rana jak smietana,,hi hi..to beda musza byc owocne staranka..

czarodziejko witam..

patrysia to fajnie ze lepiej u ciebie ciesze sie..

nadia mi sie wydaje ze dziewczynka jezeli lekarz powiedzial az na 95 procent..u mnie tez tak bylo i jest derya..

kinga jaka to stronka z tymi obrazkami..mozesz mi tez podac,,

Kiki i Czarodziejko jak widac u mnie nadal nic:-(juz postanowilam ze jutro rano jade na IP...no a nasza Kasia widze tez nie doczeka sie dzis rozwiazania..no chyba ze sama z siebie urodzi:-)no chyba ze czeka na mnie hehe:-)

Kinga dzieki za instrukcje:-)z tymi obrazkami i wspolczuje samopoczucia:-(jutro bedzie lepiej zobaczysz:-)

kinga to poszalalas sobie..a kacyk nie dobry..ja wiem jeszcze jak juz z derya bylam w ciazy a tez watpilam mowilam tym razem tez sie nie udalo..zrobilam imprezke popilam sambuki dosc sporo..potem umieralam ale nawet przez mysl mi nie przeszlo ze jestem w ciazy a potem na tescie dwie kreseczki wiec derya co skosztowala od mamy odrazu sambuke..wiec i u ciebie tez tak bedzie,,
:happy: wiesz że z Filipem jak byłam w ciązy to podobie bo byłam na imprezie i sobie też podrinkowałam wtedy na maksa i nawet nie spodziewałam sie że nam sie uda, a sie udało i zobaczyłam wtedy w kwietniu II kreseczki na tescie:tak: Tak wiec może może teraz to się powtórzy hehe zobaczymy.. ;-)
Za dwa tygodnie mam niby termin @ i dokładnie 28go robimy imprezę andrzejkową w domu. Wiec albo bede opijała lampką wina magiczne II kreseczki, albo sie nawalę czystą ze smutku....... ... . ..

Pyszczu ale Cie zrobili no.... cholerka a mogłaś widzisz w domku posiedziec w ten weekend. No nic... musimy czekać i bedziemy czakać z tobą:) nie jestes sama! tulam.

Gosiu ah to czekanie..... :)

Mój małż odsypia.. ja nie mogę uleżeć :sorry: zjem sobie coś może bedzie mi lepiej.
Do wieczora trzeba się wykaraskać z tego wstrętnego kaca bo bedziemy serduszkować zapewne ;-)

Ja miałam podobnie ale z Dominisiem:-)bo to była chwilka przed sylwestrem co wiadomo jak na sylwestra się opija nowy rok:-pkontrolowałam picie itp.bo ja ogólnie nie jestem za piciem no ale szampan i 3 piwka to dla mnie dużo:zawstydzona/y:a że ja nie myślałam że nam się udało bo wcześniej przez dwa cykle rozczarowanie co wiadomo...tak więc i mój synek miał początek z "balikiem":sorry:;-)

reklama
kinga no sama jestem ciekawa co przyniesie ten 28.juz nie moge sie doczekac i 28derya skonczy 3m-ce..
moje chlopcy poszli na basen derya spi a ercan sie bawi.smutny bo jeszcze kaszle i musi byc w domku...

Do góry