reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam

KIKI bardzo się cieszę że z Deyrą wszystko ok.
Zgadza się nasze królewny są z tego samego dnia. Nie wiem dokładnie ile wazy moja bo na szczepienie idziemy za tydzień w piatek ale ogólnie każdy mówi że jest duża i długa i że wygląda nie na trzeci ale przynajmniej na czwarty miesiąc. Ale mój synek też taki był jak był malutki a teraz szczuplaczek, zeberka na wierzchu. Rozumiem tWOJE SZCZĘSCIE BO SAMA MAM TO samo normalnie nie moge się na nią napatrzec i jeszcze jest taka grzeczniutka cały tydzień już przesypia mi nocne karmienie. jak zje o 20,30 to wstaje dopiero 6-7 dzis np 7,15 pierwsze ranne karmienie. Więc jest super.
Pozdrawiam Was Wszystkie i czekamy na muszkieterów

reklama
O matko a mój Tomke nadal sie budzi o 1-2 i musi zjeść ....dziewczyny nie mam na niego sposobu :(:(:() buuu , jak nie dam to strasznie płacze , jak dam herbatke to tez mu nie starcza i zaraz sie budzi z płaczem ....wiem ze juz niepowinien i to dawno choc mój Filip przestał jesc w nocy jak byłam w ciazy z Tomkiem ....nie wiem co te moje dzieci....
Macie jakis pomysł???? dzisiaj jak wstawałam w nocy to własnie sobie myslałam ze musze was podpytac ......POMOCY!!!!!marzy mi sie przespana noc :(

Kiki, Okruszynko
miodzio takie księżniczki kochane :-):-):-):-):-)

zakochany_diddl.gif

O matko a mój Tomke nadal sie budzi o 1-2 i musi zjeść ....dziewczyny nie mam na niego sposobu :(:(:() buuu , jak nie dam to strasznie płacze , jak dam herbatke to tez mu nie starcza i zaraz sie budzi z płaczem ....wiem ze juz niepowinien i to dawno choc mój Filip przestał jesc w nocy jak byłam w ciazy z Tomkiem ....nie wiem co te moje dzieci....
Macie jakis pomysł???? dzisiaj jak wstawałam w nocy to własnie sobie myslałam ze musze was podpytac ......POMOCY!!!!!marzy mi sie przespana noc :(
wspolczuje ci tego..... ja nie pomoge bo u nas nie było takiego problemu. U nas Filip do roczku jakos w nocy jadł a potem to juz całe noce przesypiał i jadł rano o 5-6 butle mleka.
A twoj Tomeczek juz ma prawie 2 latka i jeszcze w nocy sie budzi. Nie wiem może po prostu mu nie dawaj.. w koncu sie przestawi że w nocy juz nie powinien jadać.
nie wiem jak pomoc... :no::sorry:

Paula może i my będziemy miały takie księżniczki co?;-):cool2::-)

Ja już znikam, musze obiad zrobić i spakować Filipka. Jak M wróci to po obiedzie zawozimy smyka do dziadków.
Jutro na pewno zajrzę i zdam wam relację jak minął mi wieczór;-)
Życzę wszystkim miłego popołudni i wieczorku!
a kobietki starające się owocnych staranek oczywiscie! :tak::-)

gioesko wody zielone moga spowodowac zatrucie ciazowe,,ja mialam tak przy ercanie..przy malej nie bylo jeszcze tak zle..a ercan byl 4 dni przed terminem..ale wtedy by ci wyszlo ctg zle jak by cos sie dzialo..wiec spokojnie napewno u ciebie jest wszystko dobrze glowka do gory tylko zwracaj uwage na ruchy dziecka..ok.
ruchy sa ale jest ich znacznie mniej:-(ale sa szzcegolnie wieczorkiem,ostatnie ktg mialam w pon i wszystko bylo ok..zeby byl juz pon..
GOŚKA ciebie chyba znowu trzeba do pionu doprowadzic !!!!!!!!!!!. Przestań sie denerwowac i myslec o samych złych rzeczach ....to dopiero 4 dni po treminie , a z okreslaniem terminów jest róznie moze i to byc własnie dzisiaj termin ...dlatego porzyjmuje sie 2 tygodnie po ze czas najwyzszy ...wycisz sie bo znerwizujesz nam Kacperka zanim sie na świecie pojawi , a czeka go w zyciu nie mało stresów !!!!!!!!!!!!...bo ci dupsko zleje :):):):)
masz racje znowu sobie czegos na sile szukam:-(ale od tego czekania mozna zwariowac:-(

Super ze u Kasi ok przynajmniej jest pod fahowa opieka:-)

Beti ciesze sie ze juz wychodzisz do domku...

a ja nadal nie wiem co zrobic z tym szczepionkami szpitalnymi?czy szczepic czy nie??w sumie Maja byla szczepiona i bylo ok..ale z tego co wiem to chlopcy sa bardziej narazeni na autyzm:-(

jak mu nie dam to płacze ...a ja mam za ścianą teściów i szwagra ....zrobiłabym im jazde ....ale chyba nie bedzie wyjścia...uprzedze ich i musze spróbowac , bo to nie jest normalne ....

Gosi ja tez przenosiłam z Filipema , ale dokładnie 14 dni ...wiec wiem jak to jest czekać ...miałam dosc , ale pomyśl ze to moga być ostatnie chwile keidy masz w brzuszku zycie i korzystaj do sotatniej chwili z tego cudownego uczucia ...nie daj sie :)

reklama
Kinga przyjemnego i owocnego wieczorku...baaa...całej nocy ;-):tak::tak::-):-)

Ja też zaraz zmykam do domku i weekend :-D:-D:-D

Wszystkim starającym się SERDUSZKOWAĆ SERDUSZKOWAĆ :tak::tak::-):-);-);-)

Aniu no ja tez nie pomogę :no: bo Kacper zawsze mi spał ładnie w nocy, jak już był większy to przesypiał całą nockę :tak: myślę że przyjdzie pora to sam przestanie jeść w nocy :tak:

Dziewczynki miłego wieczorku Wam życzę :tak::-):-)
Buziaki

Do góry