reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witM:-D

za Twoja rada Patrysia86- nie zatestowalam dzis...poki co cisza..@= nie ma...czekam dalej:-p

kciukasy trzymam:tak:

Trzymam kciuki za testujące!:tak:

A ja zrobiłam ten cholerny test. Jedna gruba krecha:-(
No ale dziś dopiero 29dc.. no i test baardzo długo w szafce leżał.. No nic czekam na @ a potem znów igraszki, aż do skutku:-D

jak mówiłam jestem zdziwiona:confused2::confused2::confused2:widocznie sobie te objawy wmawiamy:baffled:trudno AGNIESIAK czekamy na @ iiiiiiiii staranka na nowej kanapie:tak:;-)

no czekam i czekam...polamana..rozleniwiona na maxa...do pracy nawet dzis nie poszlam..bo chodze jak cien-zmeczona i taka podminowana..Ide zaraz z mala na spacerek...na zakupy...bo zaraz zwariuje...a te cycki i dzisiejsza temp. daje mi niemalze 100 % odpowiedzi na moje pyt....oj zdziwe sie bardzo jak@ przyjdzie....a mialam wyluzowac:sorry:trudno najwyzej jutro bede caly dzien beczec...:-(choc dzis powinna byc@ i cisza:eek:

no czekam i czekam...polamana..rozleniwiona na maxa...do pracy nawet dzis nie poszlam..bo chodze jak cien-zmeczona i taka podminowana..Ide zaraz z mala na spacerek...na zakupy...bo zaraz zwariuje...a te cycki i dzisiejsza temp. daje mi niemalze 100 % odpowiedzi na moje pyt....oj zdziwe sie bardzo jak@ przyjdzie....a mialam wyluzowac:sorry:trudno najwyzej jutro bede caly dzien beczec...:-(choc dzis powinna byc@ i cisza:eek:

oby fasolka była i tego ci szczerze życze i wszystkim staraczkom z całego serca:tak:

Agniesiak- trzymam mimo wszytko wciaz kciuki-poki@ nie ma - nadzieja jest!

a jak dl masz cykle?
@ zawitała:tak: Trudno się mówi i zyje się dalej. Fikac będziemy na nowej rogówce codziennie:-p A cykle mam takie jak widac na suwaczku 28 dni.

jak mówiłam jestem zdziwiona:confused2::confused2::confused2:widocznie sobie te objawy wmawiamy:baffled:trudno AGNIESIAK czekamy na @ iiiiiiiii staranka na nowej kanapie:tak:;-)
Nom ja tez jestem zdziwiona ale trudno..w sumie przytulanki byly dwa razy. Te objawy to sobie chyba sama wmówiłam:baffled: Od tego cyklu nie będę sobie wmawiac objawów i nic Wam mówic:-D Po prostu powiem Wam w dniu testu i już bo inaczej to się za bardzo nakręcam;-)

ten wkret jest najgorszy:baffled:ja tez teraz mysle, ze zaraz dostane i po co ja tak analizuje swoje cialo...wslu****e sie,.jak potem te obiawy mozna jedynie nazwac- pseudo:nerd:

czuje, ze lada moment do mnie zawita..:-(tak mnie dolem ciagnie..i pobolewa

WITAM:-)
Imprezka udana na maxa:tak:
A mnie normalnie cycuchy bolą i tu kurka się nie nakręcam bo w sumie tego nie miałam nie wiedziałam wogóle co to nawet jest ten ból na @ no ale zobaczymy ps.a brzuchol od dłuższego czasu boli mam nadzieję że bezie ok i ja ujże te kreski(ale to by był cud:-Dpo jednym serduszkowaniu i to taki hehe)
GRACJASKA mam nadzieję ze ci się uda:tak:
POZDRAWIAM:-)

Patrysia kto wie;-)
Może i po jednym się uda:-)
My wczoraj na grillu byliśmy u koleżanki i tak się najedliśmy, że szok.. a potem jeszcze w domku jak wróciliśmy to gofry robilismy:laugh2:
Pychota...:tak::-D

DZIEŃ DOBRY;-)
Jak wam mija weekend majowy,chyba dobrze:-):tak:
U nas też ok :-)tylko mój synek coś pokaszelkuje:-(wrrrr co niedawno wyzdrowiał i tu znowu:angry:
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE:-)

reklama
Witam po weekendzie :-)

Oj jak szkoda że tak szybko minął i już w pracy :-(

Kacper nam się przeziębił ma straszny kaszel i katar :-(

w weekend byliśmy w domu ale grillowaliśmy i korzystaliśmy z ładnej pogody :tak::-)

jutro mam usg....z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej strasznie się boję :rolleyes2::unsure:

Gosia Ty masz dzisiaj...trzymam mocno kciuki ale napewno wszystko jest dobrze!!! :tak:

Do góry