reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosia śliczne zdjęcie masz ma avatarku :-):tak:

Margaritta dobrze że skończyło się tylko na płaczu i siniaku ale nawet jak zacznie juz bardzo dobrze chodzić to i tak takie upadki są nieuniknione, niestety :baffled:

Agniesiak ściskam....następnym razem się uda :tak: tylko musicie porządnie przetestować tą nową kanapę ;-)

Gracjaska jak tam u Ciebie? dzidzia czy @? mam nadzieje że to pierwsze :tak:

Patrysia zdrówka dla synka! chyba jest coś w powietrzu :baffled:
a jak tam było na urodzinach mamy? powiedzieliście że się staracie czy zatrzymaliście to w tajemnicy? ;-)

A reszta koleżanek jak spędziła weekend majowy????

reklama
hej laseczki!!ja tylko na chwile dzis mam troche pracy i ogolnie stresujacy dzien bo rozmowa z szefem plus badanie dzis strasznie sie denerwuje!!

Paula dziekuje:-)mi tez sie zdjecie podoba ale musze je jeszcze powiekszyc:-)

Gracjaska no wlasnie w sobote mialas testowac i co??

Patrysia a Ty kiedy testujesz??

Pozdrawiam babeczki i bardzo prosze 3mac mocno za mnie kciuki o 14!!Mam ginka!!

DZIEŃ DOBRY:-)
Kacper nam się przeziębił ma straszny kaszel i katar :-(

jutro mam usg....z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej strasznie się boję :rolleyes2::unsure:

ja również życze zdrowia dla Kacperka:tak:a USG na pewno super będzie:tak:na urodzinkach było super najadłamsię co brzuch mnie bolał:baffled:pogadaliśmy i muzyczka była:-)a Dominiś tak szalał że hej:-)też tak myśle że tam w powietrzu coś jest 3 tygodnie synek był chory i teraz z nowu już nie wiem jak chronić od tych chorubsk:wściekła/y:

hej laseczki!!ja tylko na chwile dzis mam troche pracy i ogolnie stresujacy dzien bo rozmowa z szefem plus badanie dzis strasznie sie denerwuje!!

Patrysia a Ty kiedy testujesz??

Pozdrawiam babeczki i bardzo prosze 3mac mocno za mnie kciuki o 14!!Mam ginka!!

trzymam kciukasy i za rozmowe i badanie;-)ja tak w drugim dniu @(jak nie dostane jej)a powinna przyjś 8 maja(a sio oby nie przylazła):tak:

U nas zanikło słoneczko i bardzo dobrze bo chciałąbym aby troche popadało;-)

witam dziewczynypozdrawiam was wszystkie.ostatnio nie mam czasu do was zagladnacwiecznie cos sie dzieje i tak leci ten czas szybciutko..ogolnie na dzien dziesiejszy czuje sie dobrze..zycze milego dzionka.

Laski ja tez na chwilkę....chyba jak zwykle
U nas Ok. Wrocilismy wczoraj z majoweczki i az zal mi tylek sciska ze tak krotko!!!!
I pomyslec ze jeszcze wczoraj pilam kawkę na hustawce przed domem w piżamce..a teraz znowu w bloku..beeee

Laski ja tez na chwilkę....chyba jak zwykle
U nas Ok. Wrocilismy wczoraj z majoweczki i az zal mi tylek sciska ze tak krotko!!!!
I pomyslec ze jeszcze wczoraj pilam kawkę na hustawce przed domem w piżamce..a teraz znowu w bloku..beeee

witaj:-)tak to jest te najmilsze chwile szybko mijaja a te gorsze się dłużą:baffled:

A co tutaj tak pusto??? :-(

puk, puk...odezwijcie się dziewczyny!!!! :tak:

Gosia już pewnie czeka przed gabinetem usg :tak: mocno trzymam kciuki!!!
Gosiu jak wrócisz napisz szybko co i jak :tak:

Kiki to dobrze że dobrze sie czujesz :tak:

Czarodziejka a gdzie byliscie na majówce?

Patrysia i co popadało u Was? bo u nas jeszcze dzis piękne słońce :-)

ja jeszcze godzinka i do domku :-)

PAULA no tak słońca nie ma wiatr jest a deszczu ani kropli:-(a no i fakt od weekendu majowego pusto tu gdzie sie podziewacie kobitki:confused:

reklama
hej laseczki ja tylko na chwile!!czekalam na wizyte jak na wyrok ale wszystko jest ok..bobas sie idealnie rozwija...ta przeziernosc wyszla 0.56mm a norma jest do 2mm lekarka byla wniebowzieta jak zobaczyla taki super pomiar:-)Bobasek ma juz 7cm i lekko mi zasugerowala ze moze bedzie chlopiec ale to chyba za szybko:-)najwazniejsze ze bobasek jest zdrowy:-)buziaki

p.s. dziekuje wszystkim ktore 3maly za mnie kciuki:-)

Do góry