reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosia śliczne zdjęcie masz ma avatarku :-):tak:

Margaritta dobrze że skończyło się tylko na płaczu i siniaku ale nawet jak zacznie juz bardzo dobrze chodzić to i tak takie upadki są nieuniknione, niestety :baffled:

Agniesiak ściskam....następnym razem się uda :tak: tylko musicie porządnie przetestować tą nową kanapę ;-)

Gracjaska jak tam u Ciebie? dzidzia czy @? mam nadzieje że to pierwsze :tak:

Patrysia zdrówka dla synka! chyba jest coś w powietrzu :baffled:
a jak tam było na urodzinach mamy? powiedzieliście że się staracie czy zatrzymaliście to w tajemnicy? ;-)

A reszta koleżanek jak spędziła weekend majowy????

reklama
hej laseczki!!ja tylko na chwile dzis mam troche pracy i ogolnie stresujacy dzien bo rozmowa z szefem plus badanie dzis strasznie sie denerwuje!!

Paula dziekuje:-)mi tez sie zdjecie podoba ale musze je jeszcze powiekszyc:-)

Gracjaska no wlasnie w sobote mialas testowac i co??

Patrysia a Ty kiedy testujesz??

Pozdrawiam babeczki i bardzo prosze 3mac mocno za mnie kciuki o 14!!Mam ginka!!

DZIEŃ DOBRY:-)
Kacper nam się przeziębił ma straszny kaszel i katar :-(

jutro mam usg....z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej strasznie się boję :rolleyes2::unsure:

ja również życze zdrowia dla Kacperka:tak:a USG na pewno super będzie:tak:na urodzinkach było super najadłamsię co brzuch mnie bolał:baffled:pogadaliśmy i muzyczka była:-)a Dominiś tak szalał że hej:-)też tak myśle że tam w powietrzu coś jest 3 tygodnie synek był chory i teraz z nowu już nie wiem jak chronić od tych chorubsk:wściekła/y:

hej laseczki!!ja tylko na chwile dzis mam troche pracy i ogolnie stresujacy dzien bo rozmowa z szefem plus badanie dzis strasznie sie denerwuje!!

Patrysia a Ty kiedy testujesz??

Pozdrawiam babeczki i bardzo prosze 3mac mocno za mnie kciuki o 14!!Mam ginka!!

trzymam kciukasy i za rozmowe i badanie;-)ja tak w drugim dniu @(jak nie dostane jej)a powinna przyjś 8 maja(a sio oby nie przylazła):tak:

U nas zanikło słoneczko i bardzo dobrze bo chciałąbym aby troche popadało;-)

witam dziewczynypozdrawiam was wszystkie.ostatnio nie mam czasu do was zagladnacwiecznie cos sie dzieje i tak leci ten czas szybciutko..ogolnie na dzien dziesiejszy czuje sie dobrze..zycze milego dzionka.

Laski ja tez na chwilkę....chyba jak zwykle
U nas Ok. Wrocilismy wczoraj z majoweczki i az zal mi tylek sciska ze tak krotko!!!!
I pomyslec ze jeszcze wczoraj pilam kawkę na hustawce przed domem w piżamce..a teraz znowu w bloku..beeee

Laski ja tez na chwilkę....chyba jak zwykle
U nas Ok. Wrocilismy wczoraj z majoweczki i az zal mi tylek sciska ze tak krotko!!!!
I pomyslec ze jeszcze wczoraj pilam kawkę na hustawce przed domem w piżamce..a teraz znowu w bloku..beeee

witaj:-)tak to jest te najmilsze chwile szybko mijaja a te gorsze się dłużą:baffled:

A co tutaj tak pusto??? :-(

puk, puk...odezwijcie się dziewczyny!!!! :tak:

Gosia już pewnie czeka przed gabinetem usg :tak: mocno trzymam kciuki!!!
Gosiu jak wrócisz napisz szybko co i jak :tak:

Kiki to dobrze że dobrze sie czujesz :tak:

Czarodziejka a gdzie byliscie na majówce?

Patrysia i co popadało u Was? bo u nas jeszcze dzis piękne słońce :-)

ja jeszcze godzinka i do domku :-)

PAULA no tak słońca nie ma wiatr jest a deszczu ani kropli:-(a no i fakt od weekendu majowego pusto tu gdzie sie podziewacie kobitki:confused:

reklama
hej laseczki ja tylko na chwile!!czekalam na wizyte jak na wyrok ale wszystko jest ok..bobas sie idealnie rozwija...ta przeziernosc wyszla 0.56mm a norma jest do 2mm lekarka byla wniebowzieta jak zobaczyla taki super pomiar:-)Bobasek ma juz 7cm i lekko mi zasugerowala ze moze bedzie chlopiec ale to chyba za szybko:-)najwazniejsze ze bobasek jest zdrowy:-)buziaki

p.s. dziekuje wszystkim ktore 3maly za mnie kciuki:-)

Do góry