reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej laseczki ja tylko na chwile!!czekalam na wizyte jak na wyrok ale wszystko jest ok..bobas sie idealnie rozwija...ta przeziernosc wyszla 0.56mm a norma jest do 2mm lekarka byla wniebowzieta jak zobaczyla taki super pomiar:-)Bobasek ma juz 7cm i lekko mi zasugerowala ze moze bedzie chlopiec ale to chyba za szybko:-)najwazniejsze ze bobasek jest zdrowy:-)buziaki

p.s. dziekuje wszystkim ktore 3maly za mnie kciuki:-)

bardzo sie ciesze:-)i tak do porodu dobrych wieści życze:tak::-)a na płeć hmm no troszke za szybko bo mi to też że dziewczynka a może i tu coś dinda co tak na 100% to wiedziałam w 6 miesiącu:tak:ale życze synka jak najbardziej:tak:

reklama
Witajcie Dziewczyny! :-)
Ja na chwilę bo dopiero z uczelni wróciłam, weekend majowy bardzo udany, porgillowaliśmy trochę tu i tam, nawet nad jeziorem byliśmy :-) Także pojadłam, poodpoczywałam, wprawdzie trochę chyba za bardzo mi słońce naświeciło w głowę, bo wczoraj cały dzień mnie bolała i w ogóle, ale dzisiaj już jest dobrze :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie!

Witam bardzo serdecznie.Nazywam sie Magda mam córeczke Majke która urodziła się 11 października,teraz juz ma 19 miesięcy.Pare dni temu dowiedziałam się ze jestem w ciązy:)))))))zrobiłam sobie dwa testy ciązowe.:-)

:-)ostatnią miesiączke miałam 27 marca .Nie byłam jeszcze u lekarza.Wiem że zaszłam zaraz po okresie jestem ciekawa z mężem co bedzie,bardzo chciałbym mieć chłopca,wiem ze to jeszcze szybko ale bardzo się ciesze i nie chcę zapeszać.

Paula- na majówc bylismy na Lubelszyźnie u mojego dziadzia. :)))
Bylo Bosko. Obok las i łąki a do tego ile bocianow latalo :)))) he he

Gie-oska kurcze to super ze z dzidziusiem Ok. i wiesz co? wcale nie powiedziane ze w 12 tygodniu ciązy mogą nietrafnie okreslic plec. oczywiscie jest to ryzykowane ale znam wiele przkladow na znajomych i mojej siostrze ze okreslono plec w 12 tygodniu i sie sprawdzilo. Więc trzymam kciuki za syneczka....ten nasz wątek o planowaniu plci przynosi chyba szczescie bo coraz wiecej mamus ma planowane dzidzie z zaplanowaną plcią :))))
Chyba laseczki już śpią!
Więc Spokojnej nocy

reklama
Dzień dobry :blink:

Dla mnie dziś bardzo stresujący dzień a do tego wczoraj pokłóciłam się z M :-( i chyba sama pójde na usg :-(

Gosia nawet nie wiesz jak się cieszę że u Ciebie wszystko dobrze :-) że dzidzia zdrowo rośnie i dobrze się rozwija :-) to najlepsza wiadomość dla matki :tak:
no i być może będzie chłopiec super :-) ciekawe czy mi dzisiaj lekarz zasugeruje płeć :confused:

Pyszczek fajnie że miło spędziłaś weekend :-) ja też łapałam pierwszą opaleniznę ale bez przesady bo wiadomo ;-)

Malutka serdecznie gratuluję Ci fasolki!!! :-)

Czarodziejka hehe może te bociany to jakiś znak ;-):tak:

Beti pozdrawiam :-) pewnie masz dużo pracy bo sezon sie zaczyna ;-)

ciekawe co tak u Gracjaski??? miała testować....

Pozdrawiam wszystkie bardzo gorąco i życzę miłego dnia :-)

Do góry