reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej laseczki ja tylko na chwile!!czekalam na wizyte jak na wyrok ale wszystko jest ok..bobas sie idealnie rozwija...ta przeziernosc wyszla 0.56mm a norma jest do 2mm lekarka byla wniebowzieta jak zobaczyla taki super pomiar:-)Bobasek ma juz 7cm i lekko mi zasugerowala ze moze bedzie chlopiec ale to chyba za szybko:-)najwazniejsze ze bobasek jest zdrowy:-)buziaki

p.s. dziekuje wszystkim ktore 3maly za mnie kciuki:-)

bardzo sie ciesze:-)i tak do porodu dobrych wieści życze:tak::-)a na płeć hmm no troszke za szybko bo mi to też że dziewczynka a może i tu coś dinda co tak na 100% to wiedziałam w 6 miesiącu:tak:ale życze synka jak najbardziej:tak:

reklama
Witajcie Dziewczyny! :-)
Ja na chwilę bo dopiero z uczelni wróciłam, weekend majowy bardzo udany, porgillowaliśmy trochę tu i tam, nawet nad jeziorem byliśmy :-) Także pojadłam, poodpoczywałam, wprawdzie trochę chyba za bardzo mi słońce naświeciło w głowę, bo wczoraj cały dzień mnie bolała i w ogóle, ale dzisiaj już jest dobrze :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie!

Witam bardzo serdecznie.Nazywam sie Magda mam córeczke Majke która urodziła się 11 października,teraz juz ma 19 miesięcy.Pare dni temu dowiedziałam się ze jestem w ciązy:)))))))zrobiłam sobie dwa testy ciązowe.:-)

:-)ostatnią miesiączke miałam 27 marca .Nie byłam jeszcze u lekarza.Wiem że zaszłam zaraz po okresie jestem ciekawa z mężem co bedzie,bardzo chciałbym mieć chłopca,wiem ze to jeszcze szybko ale bardzo się ciesze i nie chcę zapeszać.

Paula- na majówc bylismy na Lubelszyźnie u mojego dziadzia. :)))
Bylo Bosko. Obok las i łąki a do tego ile bocianow latalo :)))) he he

Gie-oska kurcze to super ze z dzidziusiem Ok. i wiesz co? wcale nie powiedziane ze w 12 tygodniu ciązy mogą nietrafnie okreslic plec. oczywiscie jest to ryzykowane ale znam wiele przkladow na znajomych i mojej siostrze ze okreslono plec w 12 tygodniu i sie sprawdzilo. Więc trzymam kciuki za syneczka....ten nasz wątek o planowaniu plci przynosi chyba szczescie bo coraz wiecej mamus ma planowane dzidzie z zaplanowaną plcią :))))
Chyba laseczki już śpią!
Więc Spokojnej nocy

reklama
Dzień dobry :blink:

Dla mnie dziś bardzo stresujący dzień a do tego wczoraj pokłóciłam się z M :-( i chyba sama pójde na usg :-(

Gosia nawet nie wiesz jak się cieszę że u Ciebie wszystko dobrze :-) że dzidzia zdrowo rośnie i dobrze się rozwija :-) to najlepsza wiadomość dla matki :tak:
no i być może będzie chłopiec super :-) ciekawe czy mi dzisiaj lekarz zasugeruje płeć :confused:

Pyszczek fajnie że miło spędziłaś weekend :-) ja też łapałam pierwszą opaleniznę ale bez przesady bo wiadomo ;-)

Malutka serdecznie gratuluję Ci fasolki!!! :-)

Czarodziejka hehe może te bociany to jakiś znak ;-):tak:

Beti pozdrawiam :-) pewnie masz dużo pracy bo sezon sie zaczyna ;-)

ciekawe co tak u Gracjaski??? miała testować....

Pozdrawiam wszystkie bardzo gorąco i życzę miłego dnia :-)

Do góry