reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam laseczki moje:-)

Niki mi się wczoraj tak wyrznęła,ze o malo co nie zemdlalam:sorry: z nerw ofqrs.guz na czole rósł na moich oczach a i krecha wyszła czerwona momentalnie-myslalam,ze rozciela juz:sorry: A jak sie zaniosla to ....myslalam,ze zwariuje.Na szczęscie mąz miał wiecej "opanowania" szybko lód ( ale zby to sie dała dotknąc:no: ) ... dzis jednak jest "ladnie" tzn. sniak, sliwa,ale nienajgorzej:sorry: Na kant nogi od krzesla wpadła:confused2: potyka sie na rownej powierzchni no:eek: Kiedy to sie nauczy "stabilnie" człapać:sorry:

kiki no lepiej juz lepiej;-) wsio wrociło do normy...szkoła, dom i Niki:-D Zdrówka dla Ciebie;-)

Wszytskie bez wyjatku pozdrawiem cieplutko i udanego długiego weekendu zycze- tu takowego nie ma :sorry:

No i pogody Wam zazdroszcze:sorry:

Buzka

reklama
MARGARITTA o jejku no ale tak to jest z naszymi pociechami tu wejda nie patrza lub jak mówisz początki chodzenia to jeszcze nie stabilnie boom upadek:baffled:mój synek też już nie jednego sinca zaliczył:baffled:tak tak u nas słoneczko ale jak tak lunie i te burze da po takm dłuuuuuuuuuuugim słoneczku:baffled:

witam:)

a ja jestem pelna nadziei...az mnie to przeraza..., bo potem bede bardziej plakac jak nic z tego...ale ta temp. daje mi tyle do myslenia- dzis znowu wzrosla:szok:37,7:szok:szok- tyle jeszcze nie mialam(bedac zdrowiutka!)...cycuchy pobolewaja- powiekszone...coraz uczucie na@./..ale cisza... i krzyz mnie boli- zmeczona jestem, ale to akurat to moze przemeczenie praca:eek:?...nie wiem czy jutro testowac- tak mocno sie bole, ze beda tylko lzy

witam:)

a ja jestem pelna nadziei...az mnie to przeraza..., bo potem bede bardziej plakac jak nic z tego...ale ta temp. daje mi tyle do myslenia- dzis znowu wzrosla:szok:37,7:szok:szok- tyle jeszcze nie mialam(bedac zdrowiutka!)...cycuchy pobolewaja- powiekszone...coraz uczucie na@./..ale cisza... i krzyz mnie boli- zmeczona jestem, ale to akurat to moze przemeczenie praca:eek:?...nie wiem czy jutro testowac- tak mocno sie bole, ze beda tylko lzy

kochana a ile masz do @:eek:bo ogólnie ja tu widze objawy na fasolke:tak::-)

jak wytrzymam testuje w sobote-jak nie jutro;-)

a cycki mnie bola potwornie...nawet przy coreczce tak mnie nie bolaly!!!
wowczas pierwszym symptomem dajacym mi nadzieje...i podejrzenie bylo czeste oddawanie moczu....teraz nie latam nic...w normie...ta temp...te cycki\9swedzaco-bolace:-D..i bol krzyza...to czekanie jest najgorsze:eek:

jak wytrzymam testuje w sobote-jak nie jutro;-)

a cycki mnie bola potwornie...nawet przy coreczce tak mnie nie bolaly!!!
wowczas pierwszym symptomem dajacym mi nadzieje...i podejrzenie bylo czeste oddawanie moczu....teraz nie latam nic...w normie...ta temp...te cycki\9swedzaco-bolace:-D..i bol krzyza...to czekanie jest najgorsze:eek:

wiesz tez to są objawy na @ i wiesz jeszcze ona ci się nie spóźnia dlatego poczekaj ten dzień i w sobote testuj:tak:ale mam nadzieje że to fasolka;-):-)

reklama
Trzymam kciuki za testujące!:tak:
A ja zrobiłam ten cholerny test. Jedna gruba krecha:-(
No ale dziś dopiero 29dc.. no i test baardzo długo w szafce leżał.. No nic czekam na @ a potem znów igraszki, aż do skutku:-D

Do góry