My chyba nie zaczniemy, po prostu "wpadnę" haha I najlepiej gdyby ta wpadka zdarzyła się w sierpniu bo byłoby wreszcie Majowe W tym domu wariatów tylko Byczka brakuje haha
Więc życzę ,,wpadki marzeń" i żeby wszystko było dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My chyba nie zaczniemy, po prostu "wpadnę" haha I najlepiej gdyby ta wpadka zdarzyła się w sierpniu bo byłoby wreszcie Majowe W tym domu wariatów tylko Byczka brakuje haha
Princess88, moje gratulacje, nie dowierzam normalnie, zwłaszcza, że nastawiliscie się na syna...
A odchodząc od tematu, byłam dzisiaj u gina i spytalam czy są sposoby na zwiekszenie prawdopodobienstwa danej plci, to opowiedział mi o metodzie dr ,,S" i że u Niego przy dwóch corkach podzialalo;-)
Ja mam dwóch synów ze złotych strzałów, jeden stosunek i to 3 dni przed owu a drugi syn w sam dzień owu. A teraz były seksy 5dni przed, 2dni przed, 1 dzień przed i w dzień owu. Usunęłam apke i nie wiem na czy tez nie było 3 dni przed. Maratonik ale pH ani diety ani supli nie stosowałam. Mąż bral jakieś swoje witaminy (niby chlopczykowo działają) i leki na nadciśnienie a ja leki na stymulację owulacji i to z grubej rury bo gonadotropiny wjechały i letrozol. To bardzo miesza w hormonach wiec jeżeli coś miało wpływ to może to? albo szczęśliwy traf i tyle ^^ najważniejsze ze dzidzia zdrowa, mogę się cieszyć ciążą. Jutro prenatalne, powiem ginekologowi o płci to się będzie cieszył pewnie bardziej niz mój mąż bo to mój gin trzymał kciuki za dziewczynkę, mąż chciał trzeciego syna ale powiedział mi o tym dopiero terazTo teraz dyktuj Nam że szczegółami, w jakich dniach i jak dzialaliscie... mi dr sugerował dzisiaj przytulanki na dziewczynke, bo za 3 dni mam mieć owulacje z prawego jajnika ale póki co, słabo jestem przekonana, co do posiadania dziecka, więc przez kilka dni będę uciekać od meza...
To chyba ta metoda by się sprawdzila oczywiście z przymrozeniem oka;-) ale poważnie, czytalam kiedyś o tym z którego jajnika daną plec;-)A i jeszcze ciekawostka - chłopaki są z owulacji z prawego jajnika bo na naturalnych cyklach tylko prawy pracował a na gonadotropinach ruszył lewy i mała jest z owulacji z lewego jajnika
Na tym forum ta metoda tez została obalonaTo chyba ta metoda by się sprawdzila oczywiście z przymrozeniem oka;-) ale poważnie, czytalam kiedyś o tym z którego jajnika daną plec;-)
A i jeszcze ciekawostka - chłopaki są z owulacji z prawego jajnika bo na naturalnych cyklach tylko prawy pracował a na gonadotropinach ruszył lewy i mała jest z owulacji z lewego jajnika
Tak ja z prawego mam syna i corke, a teraz z lewego synaNa tym forum ta metoda tez została obalona
Tez nie wierze w jakikolwiek związek jeżeli cokolwiek miało wpływ to hormony w końskich dawkach na wywołanie owulacji, bo to zdecydowanie był inny cykl niż z synami. Mój mąż uważa ze to wszystko loteria. Pytałam jakie suple brał i mówi ze duże dawki multiwitamin a to chyba działa chlopczykowo bo wzmacnia nasienie, tak?Tak ja z prawego mam syna i corke, a teraz z lewego syna
Czyli w moim przypadku sprawdza się w 33,333(3) %
Tez nie wierze w jakikolwiek związek jeżeli cokolwiek miało wpływ to hormony w końskich dawkach na wywołanie owulacji, bo to zdecydowanie był inny cykl niż z synami. Mój mąż uważa ze to wszystko loteria. Pytałam jakie suple brał i mówi ze duże dawki multiwitamin a to chyba działa chlopczykowo bo wzmacnia nasienie, tak?
ja uważam ze nie ma żadnej metody planowania płci, tutaj już wszystko zostało obalone