Gratulacje i życzę zdrowej dziewczynkiJa tez poproszę różowe fluidy [emoji16] wg kalendarza który wyrzuciła princessa wychodzi mi chlopak. Najwyżej będę miała kolejnego cudownego synka [emoji16]
Dawno tu się nie udzielalam, ale właśnie tydzień temu zobaczyłam II kreseczki [emoji16] wizyta we wtorek, pewnie jeszcze serduszka nie zobaczę ho to będzie dopiero 5+4 Ale mam nadzieję że wszystko będzie ok [emoji173][emoji175]
reklama
Gratulacje ! Zdrowego dzidziusia !!!Ja robiłam betę wg om równo w 4 tygodniu i 4+2. Pierwszy pomiar był w sobotę byl 123 a w poniedziałek 300. Później już nie badalam więc nie mam pojęcia na jakim jest poziomie [emoji39][emoji2370]
A sprawdziłaś w tabelce na dole? Czy patrzysz na to co wyskakuje? Bo w wielu przypadkach to się różni Jakiś błąd muszą mieć.
U mnie owu była zgodnie z planem raczej (20.12) ale beta rosła jak szalona A to głównie od niej zależy "widoczność"
W jakiejś tabelce. Mi nie chcę nic wyskoczyć. Jakiś błąd mi wyskakuje.
princess_88
Fanka BB :)
Dwa+Trzy
U góry jest kalkulator a niżej cała tabelka i u mnie to wygląda tak:W jakiejś tabelce. Mi nie chcę nic wyskoczyć. Jakiś błąd mi wyskakuje.
Załączniki
22.02 mam prenatalne. Przy chłopcach już po pierwszych prenatalnych wiedziałam,że nic się nie zmieni.
Dwa+Trzy
Czyli Ty jeszcze nuba nie widziałaś? Myślałam, że pisałaś wcześniej o Czwartym Synku22.02 mam prenatalne. Przy chłopcach już po pierwszych prenatalnych wiedziałam,że nic się nie zmieni.
Pisałam że pewnie teraz też będzie synek.Od początku tak myślę. Córka byłaby tą wisienką na torcie,ale nie chce już się nastawiać a potem rozczarować. Nie chce być źle zrozumiana. Kocham moich chłopców nad życie,ale przy każdej kolejnej ciąży czułam rozczarowanie że znów syn.Teraz z racji wieku i przejść ( 2 straty) najbardziej zależy mi żeby dzidzia była zdrowa.Czyli Ty jeszcze nuba nie widziałaś? Myślałam, że pisałaś wcześniej o Czwartym Synku
Mecenasowa27
Gratulacje ! Zdrowego dzidziusia !!!
Dziękuję dziewczyny [emoji16]Gratulacje i życzę zdrowej dziewczynki[emoji4]
Szczerze mówiąc to moja druga ciąża ale nie słyszałam nic o tym badaniu, nie zaglebialam się o co W tym chodzi, gdzie i jak się to przeprowadza, kiedy czy jaka jest tego cena. [emoji39]
reklama
Dwa+Trzy
Znam to uczucie .. W drugiej ciąży źle przyjęłam do wiadomości, że to Syn (obecnie największy MaminySynuś ) ale to może dlatego, że przez pierwsze kilkanaście minut był córką Teraz trochę się bałam tego uczucia bo jest beznadziejne i później miałam okropne wyrzuty sumienia .. Ale zaskoczyłam samą siebie bo po tych pozytywnych testach i @ po nich, po tym krwiaku, który nie dawał zbyt wielkich szans , jak na prenatalnych lekarz szukał kości nosowej to w duszy pomyślałam, że to musi być Syn bo męskie zarodki są silniejsze i będzie moim Wojownikiem i był Daliśmy radę, cieszyłam się jak głupia z tego Trzeciego Muszlieteraa przeciez od zawsze "wiedziałam" że trzecia "musi" być córkaPisałam że pewnie teraz też będzie synek.Od początku tak myślę. Córka byłaby tą wisienką na torcie,ale nie chce już się nastawiać a potem rozczarować. Nie chce być źle zrozumiana. Kocham moich chłopców nad życie,ale przy każdej kolejnej ciąży czułam rozczarowanie że znów syn.Teraz z racji wieku i przejść ( 2 straty) najbardziej zależy mi żeby dzidzia była zdrowa.
No i teraz jak będziemy startować o Czwarte to oboje już wiemy, że będzie Syn, kombinujemy jak chłopaków rozmieścić i jeśli los spłata nam figla to tak jakby nie jesteśmy przygotowani na inną opcję Także oby zdrowe i nic więcej się nie liczy!
Patrząc na te wszystkie zrzutki na chore dzieci nie potrafię zrozumieć tych, którzy współczuli nam Syna! Trzeciego Syna! Zdrowego Syna! No nie zrozumiem i nawet się nie staram zrozumieć.
Podziel się: