A to lr i sp ? Chodzi o hormony? Możesz napisać coś więcejU nas LR i SP szły obowiązkowo na dziewuszkę [emoji173]️
Jak tam ciężarówki? Jak się czujecie?
reklama
martoosia04
Fanka BB :)
A to lr i sp ? Chodzi o hormony? Możesz napisać coś więcej
LR to lukrecja LicoreRoot a SP to SawPalmetto
martoosia04
Tabsy brałam ja i mój M. ze wzgl na to, że mocno chcemy córeczki. Czy zadziała - przekonamy się za kilka miesięcyMartoosia Ale Ty bralas to z jakichśwskazań czy sama na córkę ?
Kochana a skąd pomysł ma te hormony ? Ktoś Cię nakierowal ? Przepraszam że tak mecze i wypytuje Ale to dla mnie ważne. A ten sytuacji myślę że zacznę brać i ja i mąż coś w kierunku syna. Ale nie wiem na czym się opierać co do dawkowania. Żeby nie przedobrzycTabsy brałam ja i mój M. ze wzgl na to, że mocno chcemy córeczki. Czy zadziała - przekonamy się za kilka miesięcy
martoosia04
Kochana a skąd pomysł ma te hormony ? Ktoś Cię nakierowal ? Przepraszam że tak mecze i wypytuje Ale to dla mnie ważne. A ten sytuacji myślę że zacznę brać i ja i mąż coś w kierunku syna. Ale nie wiem na czym się opierać co do dawkowania. Żeby nie przedobrzyc
Dużo tu dziewczyn stara bądź starało się o córeczkę i podpowiedziałaby co trzeba brać i jak się wspomagać ku różu.
Wynik amniopunkcji mam za trzy tygodnie Ale jestem w miarę spokojna o niego. Wczoraj byłam na szybciej kontroli aby być spokojna do poniedziałku do wizyty i tak jak pisałam wszystko jest dobrze. Serduszko pięknie bije no i 100% chłopak. Ja za to nic nie przytylam od miesiąca a synuś wazy juz 196 g. Pani doktor twierdzi że nie powinno być żadnych komplikacji już po amniopunkcji.
martoosia04
Wynik amniopunkcji mam za trzy tygodnie Ale jestem w miarę spokojna o niego. Wczoraj byłam na szybciej kontroli aby być spokojna do poniedziałku do wizyty i tak jak pisałam wszystko jest dobrze. Serduszko pięknie bije no i 100% chłopak. Ja za to nic nie przytylam od miesiąca a synuś wazy juz 196 g. Pani doktor twierdzi że nie powinno być żadnych komplikacji już po amniopunkcji.
No to dobrze, że z maluszkiem jest wszystko w porządku. Trzymam kciuki by już nic się nie zmieniło. A maluszek rósł zdrowy i silny.
Kootka- ze tak zapytam , jak mieliście ten monitoring to wtedy byly starania tego wieczoru i rano czy tylko raz ?( sory ale baby brain) [emoji23][emoji23],
Wpadnij na facebook na "The babydust method" maja dobry wynik na chlopaczka, albo jeszcze mozesz zrobic egs (extreme gebder sway- zobacz sobie na www.ingender.com) na chlopaka, z mikroskopem sama w domu , wyseparowac sperme (tak wiem to juz bardziej extreme), i aplikacja w owu, ale osobiscie bym zaczela od Baby dust method, generalnie chodzi o 2 stosunki w odstepie 24 i 48 h po najciemniejszym tescie owulacyjnym, i nie mozna zrobic przedbiegow zero seksu az do starania tego docelowego, co do teorii nt. Plemnikow o ktorej piszesz to nie wierze w to, kazdy plemnik ma material genetyczny juz przepisany co wejdzie to jest
Wpadnij na facebook na "The babydust method" maja dobry wynik na chlopaczka, albo jeszcze mozesz zrobic egs (extreme gebder sway- zobacz sobie na www.ingender.com) na chlopaka, z mikroskopem sama w domu , wyseparowac sperme (tak wiem to juz bardziej extreme), i aplikacja w owu, ale osobiscie bym zaczela od Baby dust method, generalnie chodzi o 2 stosunki w odstepie 24 i 48 h po najciemniejszym tescie owulacyjnym, i nie mozna zrobic przedbiegow zero seksu az do starania tego docelowego, co do teorii nt. Plemnikow o ktorej piszesz to nie wierze w to, kazdy plemnik ma material genetyczny juz przepisany co wejdzie to jest
reklama
Życzę powodzenia aczykolwiek nie jestem w temacie. Zdrówka dla Ciebie i dzieciątka żeby wszystko skończyło się szczęśliwie <3
Czy mogłabyś przybliżyć mi swoją historię ze staraniem o dzisiusia ? To było staranie i synka ?
Podziel się: