martoosia04
Fanka BB :)
Hej. Nie wiem czy to jakiś znak ze na was trafiłam. Przypadkiem dotarłam na to forum. I widzę że jest tu was ogrom
Wierzę w wasze doświadczenie i wiedzę która to gromadzicie.
A więc witajcie
Mam dwie córki. Pierwsza robiona dzień po dniu Ale nie wiem kiedy była owu. Druga córka robiona z dietą na syna. Potas sód itd witaminy dla mnie i męża oraz wiesiolek na śluz ( myślę że wiesiolek mógł zaszkodzić ) poszłam do ginekologa bliżej owu. Powiedział że pecherzyk ma jeśli dobrze pamiętam 2,1 cm i ze pęknie wieczorem albo na drugi dzień. Więc dzialalismy nocą. Postawiliśmy rano. Powiem wam że zalamlam się jak w ciąży dowiedziałam sie o corce. Urodzila sie pokochalam i nie zamienie jej na żadnego chłopca. Ale jednak jakąś igielka w sercu siedzi. Mega pragniemy mieć syna. Nie wiemy już czego się chwytac. Nie dam.rady nadrobić waszych wypowiedzi bo jest tego dużo a wisza na mnie moje dwie super córki. Czy możecie odpowiedzieć na moje pytanie.
Jak zrobić syna ?
W akcie desperacji myslalm już o im vitro z pgd. Ale nie mam żadnego znajomego lekarza który mógłby mi pomóc w załatwieniu tego . Zostałby tylko wyjazd za granicę ale to sa już mega duże koszta. Nie osiagalne dla nas w tym roku. A chcielibyśmy starać się w wakacje.
propo chińskiego kalendarza to dopiero teraz wiem że przecież musimy w nim liczyć nasz wiek według chinskego przelicznika. Ja np mam 27 lat a według chińskiego 29. Dziś to wiem po zrobieniu dwóch córek
Na pocieszenie z tym kalendarzem - liczone wg chińskiego roku moj starszak wg nich powinien byc córka [emoji23][emoji23][emoji23]