reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Widzisz, a ja powiedziałam, że trzeci bobo też na T. A tu klops - męskich takich ładnych na T już nie ma. Nie wg mnie.
Mi na T strasznie podoba się Teodor, mały Teoś a nastolatek Teo. U nas dziewczynka nadal bezimienna, masakra jakaś. Miała być już Róża/Rozalia, później Helenka, a teraz mam tak, że nic mi się już chyba niepodoba...

reklama
Mi na T strasznie podoba się Teodor, mały Teoś a nastolatek Teo. U nas dziewczynka nadal bezimienna, masakra jakaś. Miała być już Róża/Rozalia, później Helenka, a teraz mam tak, że nic mi się już chyba niepodoba...

Mój M. powiedział, że dla niego Teodor odpada. A to jedyne imię, które bym zaakceptowała.

Ja mam dwóch synow a zawsze chialam corke to moze dlatego takie parcie mam :( byl moment ze mi przeszło ale wrocilo ze zdwojona sila. Zroszta przyznaje sie kazdemu bez bicia ze chcialabym corke. Ja jeszcze taka sroka jestem na błyszczące itp. Bedzie syn tez bede kochac wiadomo. Ale do konca zycia bede sie ogladala na cudze corki :( eh

Ja mam dwóch synow a zawsze chialam corke to moze dlatego takie parcie mam :( byl moment ze mi przeszło ale wrocilo ze zdwojona sila. Zroszta przyznaje sie kazdemu bez bicia ze chcialabym corke. Ja jeszcze taka sroka jestem na błyszczące itp. Bedzie syn tez bede kochac wiadomo. Ale do konca zycia bede sie ogladala na cudze corki :( eh

Bardzo dobrze to rozumiem. Mam tak samo. Chcę zdrowej ciąży, ale tak boję się kolejnego chłopca... [emoji24] dlatego tak chwyciłam się tej metody BDM czytając, że dziewczynom się tam tak udaje.

Owu na 7 dnień cyklu na 23- czy wg was to mozliwe ?
Foto jak ogólnie to wypada u mnie przy 28 dniowych jest to 16 dc pamiętaj że 1 dzien okresu to 1 dc!
Screenshot_20180913-230834_Firefox.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180913-230834_Firefox.jpg
    Screenshot_20180913-230834_Firefox.jpg
    53,8 KB · Wyświetleń: 333
SalsaPL witam Cię serdecznie i kibicuję w staraniach :) z niecierpliwością czekam na informacje.
Pozdrawia bardzo poszukujący sposobu na syna tatuś ;)

reklama
Dziękować :D
.. a wy jakies metody stosowaliscie?
W zasadzie to żadnej, ale po dokładnej analizie zdarzeń wyszło, że z boboseksów w ścisłych okolicach owu za jakieś 5 tygodni przywitam swoją córkę :) bardzo ciekawi mnie, czy z owu wyjdzie Wam wymarzony synuś. Oby marzenie się spełniło...wiem doskonale, jakie to ważne ;)

Ostatnia edycja:
Do góry