reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
mis0809 była tu dziewczyna co te fazy księżyca obyczajała i oba wklejka link ze z dat urodzenia wychodziły fazy na chłopca i dziewczynkę. Co ciekawe to te fazy nie były naprzemiennie A wręcz długotrwałe np przez pół roku albo 10 miesięcy faza na córkę potem znów przez ileś miesięcy na chlooca itp
Ja nam dzieci owu bardzo blisko owu. Chcesz zobaczyć co wychodzi przed to obaerwuj mamolinke ona obserwowała swój cykl i Przytulanki były na 3 dni przed owu
A z tutaj z terwz czy któraś działała przed owu 3-4dni i ma syna to nie wylapalsm. Raczej takie co już bardzo chcą być w ciąży i działają na dzień przed i chcą córkę A wychodzi syn. To tak kilka przypadków takich mi w pamięci zakodowalo. Bo wiesz ciężko zaciazyc na 3 dni przed to raptem kilka procent

belle81 - może jak to na faceta przystało pewnie przeoczyłem Twój wpis, dlatego zapytam teraz u już zapamiętam :) Wy na jaką metodę boboseksy wdrażaliście w życie? :) :) Czujnie będę obserwował Twoje oczekiwania i Mamolinki ("Chcesz zobaczyć co wychodzi przed to obaerwuj mamolinke ona obserwowała swój cykl i Przytulanki były na 3 dni przed owu")

IMG_2656.JPG

Widzicie - kolejne potwierdzenie, że dziewuszki to bliżej owu. A nawet w pik, w owu i dzień po. [emoji1307]

Załączniki

• IMG_2656.JPG
    IMG_2656.JPG
    301,7 KB · Wyświetleń: 886
Zobacz załącznik 910350
Widzicie - kolejne potwierdzenie, że dziewuszki to bliżej owu. A nawet w pik, w owu i dzień po. [emoji1307]
Anglistą nie jestem, ale czy ja dobrze rozumiem, że wg BDM celowali w chłopaka w dniu 0 i dzień PO a jednak oczekują dziewczynki?
Edytuje - nie doczytałem :) :D
martoosia04 DZIĘKUJĘ, choć minimalnie (ale dla mnie to wiele) wsparłaś mnie w przekonaniu, że ten zakup LCB już niebawem może okazać się bardzo trafny w przyszłości - bo dostawałem już głupawki :) ciekawe co się okaże na połówkowych u przyszłych/obecnych Mam ;)

reklama
Do góry