reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tymon'sMom króliczki bez zabezpieczenia i nie wiem kiedy była owu bo w ogóle na nią nie polowalam :) sexy były od okresu do ooo cały czas : ) nienwiem ile dni bo nie liczyłam, namiętność byla bo, zaczęliśmy od nocy poślubnej ;)
Millo ale mi się pomyliło hehe fajnie że sobie radzicie choć! Nigdy nie mów nigdy, jeszcze młoda jesteś [emoji14]
Niestety leeleeth jeszcze nie jest w ciąży, ale będzie! [emoji1307]
I nie wszystkim się udało....

reklama
Ja właśnie tak jak Jasna. Od jakiegoś czasu chce mieć dziecko. Po prostu drugie dziecko. Szczególnie jak czuje i widzę jak ucieka czas i lat mi przybywa. Pewnie jakbym juz miała dwóch chłopców (jak np martoosia) i starała się o trzecie to już by mi nie było tak obojetne.

Część dziewczyny, ja testuje lh i dziś paski ciemnieja fenometer pokazuje 79 czyli wszystko się zbliża. Nie wiem czy dam radę jutro testowac, zestresowałam się tym całym planowaniem... Poprzednie ciążę były bez wyliczen i było bez spiny a teraz boję się że coś pójdzie nie tak. Mój mąż żartuje i irytuje mnie tym bardziej. Sprawdźcie mi ten znak ksiezyca na weekend bo nie wiem czy owu wcześniej nie będzie. Na chłopaka oczywiście celuje.
Boszsz ale gadam jak potłuczona.

Ja właśnie tak jak Jasna. Od jakiegoś czasu chce mieć dziecko. Po prostu drugie dziecko. Szczególnie jak czuje i widzę jak ucieka czas i lat mi przybywa. Pewnie jakbym juz miała dwóch chłopców (jak np martoosia) i starała się o trzecie to już by mi nie było tak obojetne.
Ja jak się nie udawało to tak już zaczęłam czuć że za dużo chce.. Ciaze.. Zdrowa nie powikłana zdrowe donoszone dziecko i jeszcze dziewczynke.. Trochę za dużo.. Ja właśnie się obawiam że to moja ostatnia ciąża.. Jeśli się powtórzy historia z poprzedniej to już 3 dziecka nie będzie... Chociaż początkowo chcieliśmy 4.. Dwoje teraz a później znów dwoje w niewielkim odstępie czasu ale życie zmienia nasze plany.. Teraz dziękuję Bogu że zrobił mi taka niespodziankę na urodziny w sumie.. I obojętne mi co będzie żeby tylko było ok.. Chociaż czasami myślę że fajne było by mieć 2 chłopcow wydaje mi się że lepsza więź by byla między bimi. Nawet dla chłopca mamy imię[emoji3]

@martoosia04 dawaj znać jak temp

Coś w tym jest. Mam 3 letniego synka i 2 letniego. Parę dni temu słyszałam w pokoju jak mówił do brata, didus kocham Cię najmocniej na Świecie. Ale oczywiście to nie płeć determinuje to

Ja jak się nie udawało to tak już zaczęłam czuć że za dużo chce.. Ciaze.. Zdrowa nie powikłana zdrowe donoszone dziecko i jeszcze dziewczynke.. Trochę za dużo.. Ja właśnie się obawiam że to moja ostatnia ciąża.. Jeśli się powtórzy historia z poprzedniej to już 3 dziecka nie będzie... Chociaż początkowo chcieliśmy 4.. Dwoje teraz a później znów dwoje w niewielkim odstępie czasu ale życie zmienia nasze plany.. Teraz dziękuję Bogu że zrobił mi taka niespodziankę na urodziny w sumie.. I obojętne mi co będzie żeby tylko było ok.. Chociaż czasami myślę że fajne było by mieć 2 chłopcow wydaje mi się że lepsza więź by byla między bimi. Nawet dla chłopca mamy imię[emoji3]

@martoosia04 dawaj znać jak temp
Dobrze cie rozumiem - mam takie samo podejscie.
Mysle sobie, ze fajnie byloby, gdyby ten synek jeszcze jeden byl, ale u mnie to na zasadzie zabawy, bez spiny.
Bo wlasnie najbardziej zalezy mi na zdrowej fizjologicznej ciazy i zdrowym bobasku.

@martoosia04 super..

Ma do was pytanie.. A nawet dwa.. Z racji że w poprzednia ciążę nie wierzyłam zresztą w tą też nie to nie robilam wyników z krwi i nie wiem jak to jest.. Powiedzcie mi czy przyrost hcg jest stały,? Tzn jak np po 48h wzrosło o 300% to po każdych kolejnych też będzie o tyle wzrastać? I czy jeśli ktoś ma wysoki Przyrost to może wcześniej widzieć zarodek?

reklama
Część dziewczyny, ja testuje lh i dziś paski ciemnieja fenometer pokazuje 79 czyli wszystko się zbliża. Nie wiem czy dam radę jutro testowac, zestresowałam się tym całym planowaniem... Poprzednie ciążę były bez wyliczen i było bez spiny a teraz boję się że coś pójdzie nie tak. Mój mąż żartuje i irytuje mnie tym bardziej. Sprawdźcie mi ten znak ksiezyca na weekend bo nie wiem czy owu wcześniej nie będzie. Na chłopaka oczywiście celuje.
Boszsz ale gadam jak potłuczona.
Witajcie :) trzymam kciuki za starania. Z racji tego, że podobnie jak Ty gadam już jak potłuczony, interesuje mnie jaką misterną taktykę Ty zastosujesz podczas staranek o syncia. Wiesz już co, jak i kiedy? Na co się zdecydowałaś? Udanego piąteczku ;)

Do góry