reklama
mihasiaaa
Fanka BB :)
My nadal nie mamy imienia dla malutkiej, strasznie mnie to męczy. Chciałabym już wybrać, bo ciagle jak mowimy o niej to zwracamy się "dziewczynka"...Ja jak się nie udawało to tak już zaczęłam czuć że za dużo chce.. Ciaze.. Zdrowa nie powikłana zdrowe donoszone dziecko i jeszcze dziewczynke.. Trochę za dużo.. Ja właśnie się obawiam że to moja ostatnia ciąża.. Jeśli się powtórzy historia z poprzedniej to już 3 dziecka nie będzie... Chociaż początkowo chcieliśmy 4.. Dwoje teraz a później znów dwoje w niewielkim odstępie czasu ale życie zmienia nasze plany.. Teraz dziękuję Bogu że zrobił mi taka niespodziankę na urodziny w sumie.. I obojętne mi co będzie żeby tylko było ok.. Chociaż czasami myślę że fajne było by mieć 2 chłopcow wydaje mi się że lepsza więź by byla między bimi. Nawet dla chłopca mamy imię[emoji3]
@martoosia04 dawaj znać jak temp
martoosia04
Głupie pytanie gdzie mierzycie temp po owu dla kontroli: pod pachą, w ustach czy w pochwie? To ma znaczenie gdzie i o której?
W pochwie.
cytrusowa85
Ja jak się nie udawało to tak już zaczęłam czuć że za dużo chce.. Ciaze.. Zdrowa nie powikłana zdrowe donoszone dziecko i jeszcze dziewczynke.. Trochę za dużo.. Ja właśnie się obawiam że to moja ostatnia ciąża.. Jeśli się powtórzy historia z poprzedniej to już 3 dziecka nie będzie... Chociaż początkowo chcieliśmy 4.. Dwoje teraz a później znów dwoje w niewielkim odstępie czasu ale życie zmienia nasze plany.. Teraz dziękuję Bogu że zrobił mi taka niespodziankę na urodziny w sumie.. I obojętne mi co będzie żeby tylko było ok.. Chociaż czasami myślę że fajne było by mieć 2 chłopcow wydaje mi się że lepsza więź by byla między bimi. Nawet dla chłopca mamy imię[emoji3]
@martoosia04 dawaj znać jak temp
Jakie imię? I jak ma starszy synek ?
Przyrosty bety nie są jednakowe
kitqa
Kura33 u mnie w apce ryby są już od dziś. Choć pełnia jest dopiero w środę!
Nie stresuj się, idź na całość i już : )
Wybrałaś BDM? Co z sexami przed godz 'w'?
Grabcia123 ciesz się kochana, nie zmartwiaj się, będziesz mieć zdrowego dzidziusia! [emoji1307] A to najważniejsze.
Mihasiaaa jak to nie macie imienia? : ) wybierac, wybierać [emoji14]
Grabcia123 ciesz się kochana, nie zmartwiaj się, będziesz mieć zdrowego dzidziusia! [emoji1307] A to najważniejsze.
Mihasiaaa jak to nie macie imienia? : ) wybierac, wybierać [emoji14]
Załączniki
mihasiaaa
Powiem Ci szczerze, ze jakoś nie moge się zdecydować, bo co innego mój mąż a co innego ja. Moje 3 typy na chwilę obecną to Róża, Łucja albo Anastazja.Kura33 u mnie w apce ryby są już od dziś. Choć pełnia jest dopiero w środę!
Mihasiaaa jak to nie macie imienia? : ) wybierac, wybierać [emoji14]Zobacz załącznik 908930
gorligorligor
hejka Kochani
Gratulacje dla wszystkich, którym udało się zajść w ciążę Michasia, Grabcia i inne koleżanki. SUPER!
Panie Tatusiu forumowy ja miałam BC i dość szybko sprzedałam, bo po pierwsze jakoś wydawał mi się tylko super nowoczesnym termometrem, miał sporo ograniczeń, których trzeba było przestrzegać, żeby urządzenie dobrze mierzyło temp. Np. ileś tam h spoczynku przed pomiarem, o co było b.trudno, jeśli się już miało w domku jednego maluszka. Dla mnie lepsza okazała się persona (jeśli chodzi o npr). Aha, no i rzeczywiście BC pokazywał mi boy/girl ale totalnie odwrotnie, niż się utarło planować płeć i bardzo trudno było mi temu zaufać.
Gratulacje dla wszystkich, którym udało się zajść w ciążę Michasia, Grabcia i inne koleżanki. SUPER!
Panie Tatusiu forumowy ja miałam BC i dość szybko sprzedałam, bo po pierwsze jakoś wydawał mi się tylko super nowoczesnym termometrem, miał sporo ograniczeń, których trzeba było przestrzegać, żeby urządzenie dobrze mierzyło temp. Np. ileś tam h spoczynku przed pomiarem, o co było b.trudno, jeśli się już miało w domku jednego maluszka. Dla mnie lepsza okazała się persona (jeśli chodzi o npr). Aha, no i rzeczywiście BC pokazywał mi boy/girl ale totalnie odwrotnie, niż się utarło planować płeć i bardzo trudno było mi temu zaufać.
gorligorligor
A co do odczuć....myślę, że niespełnione pragnienia nie przechodzą...przynajmniej nie od tak sobie. Mi "choroba na tutu" jeszcze nie przeszła. Czasami sobie wyobrażam młodego w morelkach i pudrowym różu albo z kokardką uwielbiam jak wpadają znajomi z córeczkami. Jakoś od razu łapiemy kontakt, a w głowie aż bucha...ileż rzeczy bym mogła robić z kimś podobnym do mnie (no jednak bardziej podobnym od synków także i ból się pojawia...na szczęście nie tak często. Najgorzej chyba jak mi przyjaciółka coś napisze w tonie zachwytów nad swoją córeczką, zakupów i tego jak między nimi dwiema jest....no ale to ich czas, ich radość....mają do tego prawo, mimo, że może czasami nawet nieświadomie takie newsy mnie bolą...
mihasiaaa
Witaj po przerwie kochana Jak tam maluszek, grzeczny? Nie daje mamusi w kość? Jak chłopcy zareagowali na braciszka? Nie ma zazdrości?hejka Kochani [emoji14]
reklama
mis0890
gorligorligor - witam Cię Mamusiu forumowa dzięki za opinie (jesteś chyba jedyna na forum, która osobiście przetestowała urządzenie typu BC/LC), każda będzie dla nas ważna przy ostatnim kliku 'kup teraz'. Czytam właśnie o tej personie, wszystko ok, antykoncepcja jak w bc/lc, 2 tysie odłożone na wakacje, brakuje tylko tej jednej opcji, dla której 99% nas tu wszystkich się znajduje i zadaje sobie pytanie - czy rzeczywiście działa, czy szanse 75% to prawda przy tych odwrotnych wskazaniach boy/girl. Nie wiem czy jeszcze jest, ale na allegro ktoś wystawił lcb. Skontaktowałem się ze sprzedającym, który odpowiedział, że udało im się zaplanować płeć (syn), ale wg niego lcb to nie jest 100% wyznacznik. Prawda? Fałsz? Jeśli któraś z Was nie zaryzykuję, to za X miesięcy ja to pewnie zrobię. Czasem przychodzi mi taka obawa, czy miałbym w przyszłości odwagę znów zaufać TYLKO swojej i Ż intuicji
"A co do odczuć....myślę, że niespełnione pragnienia nie przechodzą..." nawet nie wiesz, jak doskonale Cię rozumiem
"A co do odczuć....myślę, że niespełnione pragnienia nie przechodzą..." nawet nie wiesz, jak doskonale Cię rozumiem
Podziel się: