To tak jest od owulacji 12 h ?Może trafili w 0+12 - wtedy dziewczynka.
reklama
Bardziej pod x chyba ( ale te durexy) bo ja mam np. Taki co zakwasza. I tak btw super sprawa z tym. Ładnie pachnie i nie mam podrażnień, jak mi się zdarza bez zeluPreejakulant na więcej X czy Y czy po tyle samo?
martoosia04
Fanka BB :)
Ponoć tak. Sama na to liczę, że nam się akurat w takie coś udało. był seksik, trzy dni przerwy i teoretycznie w owu, lub dzień po owu kolejny seks. (nie wiem dokładnie czy to w owu czy po owu, bo różnie mi apki pokazują - raz owufriend pokazało owu 11.10 a na nowym koncie 10.10, więc zgłupiałam już)To tak jest od owulacji 12 h ?
Jaasna
Po dniach plodnych i tylko przerywane? Wow, te plemniki to chyba zmutowane piraniowate bylyTo nie u mnie
Tak.Z koleżanką się "gadamy"
U niej z tym ze kreski ma blade A dziś 16 dni po .
A nie mowila ,ze jakis niezabezpieczony seksik pare dni wczesniej im sie trafil?
Jaasna
A ja myslalam, ze im blizej owu to wieksza szansa na chlopaka. Chyba nie jestem na biezacoPonoć tak. Sama na to liczę, że nam się akurat w takie coś udało. był seksik, trzy dni przerwy i teoretycznie w owu, lub dzień po owu kolejny seks. (nie wiem dokładnie czy to w owu czy po owu, bo różnie mi apki pokazują - raz owufriend pokazało owu 11.10 a na nowym koncie 10.10, więc zgłupiałam już)
My mielismy <3 w dzien owu, ale jakies kilka godzin pozniej, a i plemniki musza dojrzec kilka godzin do zaplodnienia, wiec jesli bym zaszla to niesmialo liczylam na syna
Ja ma taką parabole co drugi dzień. Jednego mam super, uda się, jestem dobrej myśli. A drugiego nie napewno się nie uda. W tym miesiącu u mnie dupa, klapa i nie wiem co jeszcze. 3 dni przed owu, nie dość że w złej pozycji to na sam koniec "wysokoczyl" więc nawet się nie nastawiam. Choć wspomniał coś że trochę tam poleciało. I losiePonoć tak. Sama na to liczę, że nam się akurat w takie coś udało. był seksik, trzy dni przerwy i teoretycznie w owu, lub dzień po owu kolejny seks. (nie wiem dokładnie czy to w owu czy po owu, bo różnie mi apki pokazują - raz owufriend pokazało owu 11.10 a na nowym koncie 10.10, więc zgłupiałam już)
cytrusowa85
Nic z tych rzeczyPo dniach plodnych i tylko przerywane? Wow, te plemniki to chyba zmutowane piraniowate byly
A nie mowila ,ze jakis niezabezpieczony seksik pare dni wczesniej im sie trafil?
Jak już to z zabezpieczeniem Ale nie w tym cyklu. Nie mogła były tylko te dwa razy .
martoosia04
Co ma być, to będzie. Póki co czekam czy w ogóle okaże się, że będzie ciąża... byle do poniedziałku. Potem będę się zastanawiała czy M. trafił w upragnioną Tosię, czy będzie nam dane wychować kolejnego syna. Choć wydaje mi się, że niestety syn z tego by był jak malowany.
Hmmm. W sumie to trochę mało prawdopodobne. Bo z przerywanym ciężko zajść. Chyba, że doszedł na zew.a potem nieumyty jeszcze raz zaczął działaćNic z tych rzeczy
Jak już to z zabezpieczeniem Ale nie w tym cyklu. Nie mogła były tylko te dwa razy .
reklama
Jaasna
Jesli bylo tak, jak mowi, to albo facet za pozno wyszedl i sie nie przyznal albo robili to dlugo i facet byl blisko kilka razy tak, ze mial obfity preejakulat i maja kinder niespodziankeNic z tych rzeczy
A jeden dzien po plodnych, to czesto nadal czas plodny, u niektorych kobiet przynamniej. U mnie kilka godzin po owulacji sluz przy ujsciu juz jest metnawy i sie nie ciagnie, a przy szyjce nadal plodny, wiec to roznie moze byc.
Podziel się: