reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Biedronka0506 płci nie planujesz a dzidzie chyba tak.
@belle81 ja też co chwile doły łapie dlaczego się nie udaje. Dobrze ze mam juz tych moich dwóch wariatów bo bym oszalała. Mąż mówi że to ostatni raz z supl i kombinowaniem . Potem wrzuca wszystko i robimy kiedy on chce a nie jak ja mu powiem. W sumie jemu to tak bardzo na córce nie zależy Też by wolał ale tęsknić nie będzie.
@kotuu ja daje lukrecje 1*750 i ole 2*750 i szyszki chmielu 1 lub 2 tab przed snem
Tak planuje dzidzie kiedyś tu byłam pisałam planowałam dziewczynkę bo synka mam, niestety drugą ciąże poroniłam i przestałam planować idę na żywioł @leeleeth th @Marzycielka86 co u Was?

Tak planuje dzidzie kiedyś tu byłam pisałam planowałam dziewczynkę bo synka mam, niestety drugą ciąże poroniłam i przestałam planować idę na żywioł @leeleeth th @Marzycielka86 co u Was?
Pamiętam cię tylko myślałam że się poddajesz. Kurcze coraz mniej tych starych staraczek (starych w sensie stażem na forum). Ale to dobrze że się udaje i jeszcze żeby sukces płci do tego był. Kiedy nam się uda? :(

reklama
Do góry