reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@mis0890 cieszymy się ze chcesz z nami dzielić się swoją radością dnia codziennego. Tu masz pewność że ktoś Cię wysłucha,porozmawia,spróbuje doradzić...ale jedno masz na bank nikt nie bedzie szykonował i nie zdradzi.
Miłego dnia;)

Wiadomo, że to wszystko zabawa ;) Nie ma co wierzyć tym pierdołom. Ale fajnie jest widzieć wszędzie PINK, gdziekolwiek się nie wróży :D
Podobna reakcja jest na BLUE ;) ;)
belle81
Wiem i doceniam bardzo ten nasz "kącik zwierzeń". Zapewniam też, że jeśli miałybyście jakiekolwiek pytania do płci brzydszej to służę pomocą ;) "Idź zawsze do przodu..."

reklama
Hejka dziewczyny cały czas was podczytuję, pisałam tutaj jak była jeszcze Pirahnia :-) i tak analizując to co się pozmieniało to natknęło mnie jedno czy jak kilka miesięcy bierzemy te same zioła to nie przyzwyczai się organizm do nich np. to OLE zmniejsza ilość plemników męskich ale ta dziewczyna sprawdziła to po 3 dniach brania a co jak mężczyzna bierze to kilka miesięcy czy nie będzie tak że w końcu organizm się przyzwyczai i te same dawki już nie będą tak skuteczne??? Tak samo jak zaobserwowałam że na ogól z płcią udaje się trafić komuś kto stara się o drugie dzieciątko przy trzecim to już zdecydowanie słabiej w statystykach :/ mi gin powiedział że jeżeli para ma dwójkę dzieci tej samej płci to przy trzecim dziecku nie jest to już 50% szans a znacznie mniej.... Mojej jednej siostrze się udało z 3-cim drugiej już nie

Do góry