mihasiaaa
Fanka BB :)
No to tak jak myślałam, nie ma jajnik na to wplywu...Mamolinka a z corkami dzialaliscie tez w owu?
Mihasiaaa ja 1 syna mam z lewego a 2 z prawego a i teraz z 3 tez lewy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to tak jak myślałam, nie ma jajnik na to wplywu...Mamolinka a z corkami dzialaliscie tez w owu?
Mihasiaaa ja 1 syna mam z lewego a 2 z prawego a i teraz z 3 tez lewy.
W sobotę ok 22 był pik, a sexy ok 11 w czasie drzemki synka Poprawka była w niedzielę ok 23Ja nadal walczę z testami owu.
Myślicie ze jak dzis dojdzie do rozgrzewki [emoji173]️ to byłoby ok? Bez dojścia pełnego.
@mihasiaaa jak wy kombinowaliscie te córkę? W PIKu i dzien po?
Zrob jeszcze za 3h test .... ja wlasnie na takim poleglam ostatnio
Dobrze, zrobię.
Zastanawiam się, czy dziś jak byśmy tak [emoji173]️ bez pełnego dojścia, to czy jutro już moglibyśmy [emoji173]️ z dojściem pełnym i by wyszła z tego dziewuszka? Bo wyglada jakby ten największy pik miał byc jutro. Która tam obeznana w tych klimatach?
I jak? Ja bym dzisiaj juz dzialala i jutro , ale testy rob i zobacz kiedy najwiekszy pik i wtedy stop. Powodzenia ! [emoji173]
Mnie znowu jajniki bola i badz tu madry o co chodzi....