reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Wpadłam się pozalic :( mój bart właśnie mi oznajmił że zaliczył "wpadkę"... Boże ile ja bym dała za taką wpadkę.. Gdzie tu sprawiedliwość :(

Co dwa dni to na chłopca, przed owu czy po owu. Podnosi się testo u faceta.
Wg bdm im więcej stosunków tym większa szansa na synka, na córkę jeden strzał dwa trzy dni przed owu, i do 7 dpo zero seksu bez zabezpieczenia!

Normalnie mnie dziewczyny nosi... Kolejna noc nie śpię.. Wybija godzina 3 a ja się budzę i mecze się kolejne godziny na łóżku.. Może przyśne nas ranem ale przed 7 już nie śpię... Polecacie coś na sen??

Wczoraj [emoji173]️ z pełnym dojściem. Trudno. Co bedzie to bedzie. Wydaje mi się ze kreska testowa mocniejsza była na tym wieczornym od kontrolnej. Ryzykujemy. Potestuję jeszcze dziś. Zobaczymy.

Powodzenia! Trzymam kciuki ! My wczoraj juz nie poprawialismy, ale przespalam sie i lepiej sie czuje. Wczoraj troche poplakalam i moj maz kolejny raz stanal na wysokosci zadania. Powiedzial, ze jestem glupia,:D ze co ma byc to i tak bedzie i to bedzie nasze ❤ chlopiec czy dziewczynka bedzie to nasze dziecko, ktore wypelni smiechem nasz dom... jak sie nie uda to kolejny cykl przed nami :laugh2:

Co do plci to co teoria i osoba to inaczej. Jedni mowia, ze na dziewczynke to 2-3 dni przed owu raz i starczy, na chlopca w owu i dzien po. Inni, ze na dziewczynke kroliczki na chlopca co 2 dzien. A tak naprawde to na kazdego co innego dziala. Ja osobiscie coraz bardziej watpie w planowanie. Chociaz chyba najbardziej miarodajna metoda to bdm.

Ostatnia edycja:
reklama
Powodzenia! Trzymam kciuki ! My wczoraj juz nie poprawialismy, ale przespalam sie i lepiej sie czuje. Wczoraj troche poplakalam i moj maz kolejny raz stanal na wysokosci zadania. Powiedzial, ze jestem glupia,:D ze co ma byc to i tak bedzie i to bedzie nasze [emoji173] chlopiec czy dziewczynka bedzie to nasze dziecko, ktore wypelni smiechem nasz dom... jak sie nie uda to kolejny cykl przed nami :laugh2:

Super słowa! Brawo dla męża. Zgadzam się z nim w 100%. I tak jest nam coś pisane już.

Do góry