reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

I ja też trzymam i wierzę ;)
szczypiorkowa u Ciebie za dużo tych zabobonów. Tam w środku musi być chłopak. Ja wiem że ty jesteś rozsądną i już szykujesz się na córe,ale iskierka się ciągle tli ;)
Iskierka nadzieji będzie do końca !:D

Ehhh ostatnio na grillu rodzinnym oczywiście pojawił się temat płci , mówię że jeszcze nie wiemy ale może będzie 3cia dziewczynka :) na co mina ludzi mówiła a wręcz krzyczala, co najmniej jakby ich mieli rozstrzelać i oczywiście nie obeszło się bez 'odpowiednich' komentarzy ... Wiadomo, każde ładnie i grzecznie odpychalismy ale gdzieś tam w serduchu zostaje .... :(

Czasem mi tak ciężko... Bo kiedy już to ogarniam, że to jednak dziewczynka i że też przecież będzie super to po takich akcjach mam ochotę siąść i wyć z bezsilności . Ja wiem że tj tylko głupie gadanie ale jednak to ukłucie jest :(

reklama
Iskierka nadzieji będzie do końca !:D

Ehhh ostatnio na grillu rodzinnym oczywiście pojawił się temat płci , mówię że jeszcze nie wiemy ale może będzie 3cia dziewczynka :) na co mina ludzi mówiła a wręcz krzyczala, co najmniej jakby ich mieli rozstrzelać i oczywiście nie obeszło się bez 'odpowiednich' komentarzy ... Wiadomo, każde ładnie i grzecznie odpychalismy ale gdzieś tam w serduchu zostaje .... :(

Czasem mi tak ciężko... Bo kiedy już to ogarniam, że to jednak dziewczynka i że też przecież będzie super to po takich akcjach mam ochotę siąść i wyć z bezsilności . Ja wiem że tj tylko głupie gadanie ale jednak to ukłucie jest :(
Jesteś silną kobietą i dasz radę dzwignać wszystkie przytyki i "grzeczne" komentarze. Wiem że to przykre,Ale pomyśl ze Ci co najwięcej gadają to najwięcej zazdroszczą ;)

@szczypiorkowa12345 ludzie są byli i będą tacy...mi dyplomowane położne takie przykrości sprawiły że ani nie chce wracać do tego.. Jesteś śilna kobieta i poradzisz sobie ze wszystkim! Ciesz się że udało Ci się zajść i że wszystko jest ok bo to najważniejsze!!

Takie pytanie z innej beczki jaka macie różnice wieku między dzieciaczki??

Cześć dziewczyny. Podczytuje Was w miarę mozliwosci. Ale nie pisze, bo nic się nie dzieje. Odpuszczamy ten cykl. Mezowi odstawiłam lukrecję 3 tyg temu i jeszcze poczekam ze 3 tyg żeby mu organizm odpoczął id tych supli.
Miciurka, u mnie ostatni cykl nie zaskoczył. Chyba ovu była tak jak myślałam, wiec wyszło ze staranka były w dniu ovu. Ale zbieram siły na kolejny cykl-czerwcowy. Dzisiaj dopiero 2dc wiec jeszcze mam do staranek ponad 1,5 mies. Zdecydowałam się na clo, zastanawiam się tylko czy dorzucać do kompletu lukrecję. Aa i cały czas łykam żurawinę i Inofem. Tez jestem ciekawa kto zamieszkał w brzuszku Marycielki.
Dziewczyny trzymam za Was kciuki. Zaciazonym kobietkom życzę spokojnych ciaz, a staraczkom wymarzonych kreseczek odpowiedniego 'koloru'[emoji6]
Kredkaczarna, tak Inofem możesz brać cały cykl, nawet podobno podczas ciazy jest bezpieczny;)

Prawdziwi mężczyźni rozu się nie boją a brokatu? Uprałam ubrania dzieci i jedno body corki miało brokatowa gumkę także wszystko mieni się brokatem..No nic może syn nie zauważy :D
Dlaczego mi nie są dane takie problemy :(:(:(

Ciesz się Elena z tego spełnionego marzenia jak najwięcej <3 serduszko

Szczypiorkowa ja wiem, że to się łatwo mówi "nie przejmuj się". Dlatego nic nie mówię tylko Cię ściskam mocno i coś czuję tego Igora, że się nub podniósł.
Swoją drogą Twoje pragnienia takie nierealne/abstrakcyjne (nie wiem jakiego słowa użyć szczerze mówiąc) dla mnie, a pewnie dla Ciebie moje hehe tak to jest, życie przewrotne ;)

reklama
@szczypiorkowa12345 ludzie są byli i będą tacy...mi dyplomowane położne takie przykrości sprawiły że ani nie chce wracać do tego.. Jesteś śilna kobieta i poradzisz sobie ze wszystkim! Ciesz się że udało Ci się zajść i że wszystko jest ok bo to najważniejsze!!

Takie pytanie z innej beczki jaka macie różnice wieku między dzieciaczki??

Corki mają 6 i 14nsc :)

Do góry