reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
U mnie biel na teście, jutro termin @ , temp w gorze wiec cykl całkiem pokręcony. No nic odpoczęłam trochę na wsi, popłakałam sobie i już myśle nad nowymi starankami [emoji16]
Celuje w bdm, jednak zostawiam lukrecję, bo jest mega owu po niej, albo spróbuje z clo.
Inofem i żurawina, bo zostało iść szkoda żeby sie marnowało [emoji6]

U mnie biel na teście, jutro termin @ , temp w gorze wiec cykl całkiem pokręcony. No nic odpoczęłam trochę na wsi, popłakałam sobie i już myśle nad nowymi starankami [emoji16]
Celuje w bdm, jednak zostawiam lukrecję, bo jest mega owu po niej, albo spróbuje z clo.
Inofem i żurawina, bo zostało iść szkoda żeby sie marnowało [emoji6]

Leeleth no jak Tobie się nie uda z brokatem to mu się chyba wszyscy poryczyny z Tobą ale tylko dlatego, że tak walczysz o ten brokat i różbpo 5tce mężczyzn w domu, że naprawdę ten w górze to powiem odrazu dać bliźniaczki ;) trzymam moooocno kciuki !!!:)

Ooo,to niedawno mieliście urodzinki :)
Jak dajesz radę nadążyć za córcia którą interesuje zapewne cały otaczający świat,wszystkiego chce dotknąć i wszędzie pójść sama? :)
A jak Ty się wogole teraz czujesz? Wieczorne rewolucje minęły?;)

Tak, u nas marzec jest miesiącem urodzin dzieci (póki co) :D ja z mężem jesteśmy z grudnia (liczę, że już na stałe ) :D

Dziewczyny ta ciaza jest inna, naprawdę zasuwam jak mały samochodzik i dopiero jak się położę to czuję się 'ciazowo' :) a tak grafik który był wcześniej działa cały czas plus dodatkowe zajęcia córek doszły i ja w jeden pracy jestem na L4 (pamietacie zgodnie zagroda szefa ) ale nadal ogarniam warsztaty i wykłady które uwiobiaku i nie wyobrażam sobie tego nie robić :)
Wieczorne mdłości (te teoretycznie chlopiece haha :D ) minely i jest ok, wczoraj kupiłam sobie piwo bezalkoholowe bo z racji że normalnie go nie nawidze tak teraz chce mi język wyrwać na sam dzwiek otwieranej puszki hahaha :D

U mnie biel na tescie jak przypuszczalam. No za pierwszym razem to sie nic nie udaje ;) a przynajmniej nie u mnie

U nas czasburodzin to koniec roku zaczyna sie od starszego przez cala rodzine meza a kończy na mojej mamie ;) ja z czerwca a moj tato z kwietnia

reklama
Do góry