Hej dziewczyny dawno mnie nie bylo co jakis czas wpadne fo was zobaczyc jak sobie radzicie
, cos widze przestoj troszke w pozytywach, ale pewnie na samo lato sie wysypia
, kciuli mocno dalej za was trzymam, u nas chłopaki rosna no i dziecko bardzo chce ale odpada u nas wiec tylko sobie moge pomarzyc , dalej uwazam zeby nie wpasc , nie moge zbytnio zadnej antykoncepcji takze trzeba sie pilnować,
Belle-a robilas mezowi badanie nasienia ? Ze sie nastawiasz ze sa tylko xy? Moze zamiast abstynencji zrob codziennie zmiana plemnikow i jeden stosunek docelowy?
Elenaa-ja nie znam zadnej pary co maja parke i staraja sie o 3 dziecko [emoji23], maja zawsze tylko dwojke, ale znam duzo par corka ,corka , syn, albo syn syn syn, corka.corka.corka ,mniej tych co.maja syn syn corka (niestety) , chyba ci co maja parki koncza temat maja po 1 z kazdego i tyle,
Ps.ja biore folate, czyli te lepiej wchlanialna wersje folic.
Kruszynka-to zrobilas idealne BDM na synka , ale szczypiorkowa miala przedbiegi to tez tak nie policzysz z kiedy co i jak, bo myslala ze ma owulacje a sie przesuneło, tak czy siak los i tyle, gratulacje zdrowego chlopaczka !
Wlasnie wczoraj wyczytałam ze laska ktora ma 8 !!!! Synow !!! Zrobiła egs - i jej sie nie udało ! W ciazy z 9! Synem! Masakraaa, niektorzy duzo robia i nie wyjdzie a niektorzy prawie nic i da rade,
Ale za to tez wyczytałam ze laska egs zrobila blizniaczki coreczki ,co mnie pociesza, ze jednak komus sie udaje i mysle ze po prostu trzeba sie znac, bo jednak egs potrzebuje troszeczke wiedzy, i trzeba byc pewnym w 100% co sie robi,
Marzycielka -czekam na twoja wizyte bo bardzo jestem ciekawa plci , czy ten inofem pomogl
No i oczywiscie trzymam kciuki za róż, u kazdej ktora o roz sie stara, i za siurka u szczypiorkowej i dziewczyn co czekaja na synka.