reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny wy praktycznie wszystkie idziecie podobnie z cyklem haha dobre :), u mnie 10dc dzis :), dziecko mlodsze biedne wyje nam ostro juz caly tydzien, biedaczek chyba wiekszosc zebow mu idzie na raz, bo teraz mu wyszlo 5 na raz! No horror, a on taki wrazliwy biedny okruszek nasz.

Kredka a czemu tylko clo -3-5 a nie 3-7?

U mnie jest roznica 3.5 roku i mysle ze to duzo,

Belle-to ty jakbys miala jednego syna bo 18 latek to juz zyje swoim zyciem ;)

Szczypiorkowa-kiedy wizyta?

Gosica-dobrze robic przerwe ja mojemu mezowi tez robiłam, wtedy suple tez lepiej działaja jak org. Troche odpocznie, kciuki trzymam :)

właśnie pytałam o różnice wieku bo nie chce odkladac starac zeby tej roznicy nie zwiększac..u mojej siostry jak u @Miciur-ka jest 3.5 i dzieci WOGOLE nie chca sie bawic razem ani nic..starsza juz ma swoj swiad mlody jej tylko przeszkadza...coz zobaczymy kiedy nam sie uda bo roznica moze byc i wieksza..
ja nie planowalam testowac bo temp spadla..ale maz dzis rano mi kazał po tym jak specjalnie wstalam wczesniej zeby przywiezc z piekarni cieple buleczki i to z serem nic z innego nie wchodzilo w gre po czym poprawlam to kanapka z boczkiem ( nie cierpie wiejszczyzny i ich pochodnych) w dodatku z musztarda za ktora nie przepadam...ale biel nad bielami..dzis mam miec @..narazie jej nie ma..wszystkie moje dolegliwosci z ostatnich 3 dni minely wiec czekam..

Ostatnia edycja:
U nas jest 5 lat i żałuję jak cholera... Takie 2/2.5 roku jest idealnie. No ale życie poskladslo się Tak jak jest , nie inaczej i nic z tym nie zrobię :)

Dziś byłam u fryzjera (niezmiennie jednej pani od 10 lat :) ). pani pyta co słychać, mówię że w ciąży jestesny, na co ona patrzy na mnie tak głęboko w oczy i mówi - noooo super! Chłopak bedzie, gratulacje !
Mnie oczywiście lekko spięło i mówię , że jeszcze zobaczymy ale chyba lekarz może być innego zdania :) na co ona - jeszcze się okaże :D
Jezuuuu dziewczyny, no jak?! Ja się pytam jak... Lekarz mówi że nub leży a naprawdę mam wrażenie że wszytsko wokół mnie krzyczy że będzie chłopak. Ja chyba do dnia porodu będę skołowana ...
Mama pyta o wzór otulacz i podusi z LaMillou taki jej pierwszy prezent który już stał się tradycją, a ja nie wiem. Tzn wiem ale brać już dziewczecy wzór, czy może zaczekać ... Te samochodziki kednak tak kuszą hahaha :D
Z drugiej strony te piorka i pastelowe róże nie są aż takie źle ...:)

U nas jest 5 lat i żałuję jak cholera... Takie 2/2.5 roku jest idealnie. No ale życie poskladslo się Tak jak jest , nie inaczej i nic z tym nie zrobię :)

Dziś byłam u fryzjera (niezmiennie jednej pani od 10 lat :) ). pani pyta co słychać, mówię że w ciąży jestesny, na co ona patrzy na mnie tak głęboko w oczy i mówi - noooo super! Chłopak bedzie, gratulacje !
Mnie oczywiście lekko spięło i mówię , że jeszcze zobaczymy ale chyba lekarz może być innego zdania :) na co ona - jeszcze się okaże :D
Jezuuuu dziewczyny, no jak?! Ja się pytam jak... Lekarz mówi że nub leży a naprawdę mam wrażenie że wszytsko wokół mnie krzyczy że będzie chłopak. Ja chyba do dnia porodu będę skołowana ...
Mama pyta o wzór otulacz i podusi z LaMillou taki jej pierwszy prezent który już stał się tradycją, a ja nie wiem. Tzn wiem ale brać już dziewczecy wzór, czy może zaczekać ... Te samochodziki kednak tak kuszą hahaha :D
Z drugiej strony te piorka i pastelowe róże nie są aż takie źle ...:)
To wygląda tak jakby wszystkie znaki na niebie i ziemi mówiły że CHŁOPIEC :) może jednak :) ja zawsze chciałam chłopca bo muszki szelki koszule :) mm
Teraz znów chciałabym sukieneczki gumeczki... Może się uda

reklama
Mówisz Leeleeth że po lukrecji jest taka mega owulacja...? Może spróbuję, tylko żeby nie przekombinować. Ja i tak w tym cyklu wyjątkowo to czułam.
Dziewczyny przykro mi ze na testach biel,następnym razem się uda
Coś ten miesiąc w starankach nie udany... Następny cykl bedzie owocny dla wielu cos czuje :)
Oby tak było ;)
@szczypiorkowa12345 Ty czekaj jeszcze z wyborem kolorów dla dziecka.
Słuchaj,fryzjerka-specjalistka,zna Cię od tylu lat i bez wachania popatrzyła i co powiedziała...:D
Co do różnicy wieku to dziś mogę przyznać że im mniejsza tym lepiej dla dzieci. Wiadomo że na początku ciężko,ale potem super.
A ja to mam dwuch jedynaków. A teraz jak wyjdze to też z 8 lat różnicy będzie...

Ostatnia edycja:
Do góry