reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciur-ka dobrze ze chodź trochę mniejsza ta torbiel. Koniecznie podreperuj zdrówko jak będziesz w Polsce. Może mądry lekarz coś Ci konkretnego podpowie. Moja siostra mieszka w uk a gin tylko w pl ;)
A ja miałam spontaniczną próbę poczęcia potomka metoda króliczkową ale nie pykło. Dziś 1dc. Ale jak tu dziewczyny mówią -nowy cykl nowe szanse :)

reklama
Miciurka ja sama jestem ciekawa kto zamieszkał pod moim serduszkiem [emoji7]
Nachodzi mnie iść do innego gina ale szkoły mi trochę kasy po to aby poznać tylko płeć, której się dowiem może już i tak za nie długo na wizycie u mojej Pani [emoji5]
Mam nadzieję tylko ze już będzie chciało współpracować i pokaże kim jest [emoji3] bo na ostatniej wizycie za piernika nie chciało się pokazać ani buzi ani nic innego [emoji2]

@Miciur-ka dobrze ze sie odezwałaś!! Kiedyś już miałam Cię wywoływać ale brakło czasu :(
@belle81 bo to znów w podobnym czasie będziemy się starać :) chociaż @ jeszcze nie ma ale jest tuż tuż..
@Marzycielka86 wiem co czujesz :) mój chociaż pokazał co ma między nóżkami ale do ostatniego usg nie pokazał buźki :)

No dziewczynki,mamy tu silną grupę wsparcia :D Prędzej czy później musi się udać:tak: To tylko kwestia czasu.
Nam przy drugim synu zajęło trzy cykle,zobaczymy jak teraz będzie.
Dziś dzień "umierania". Nospa,termofor i kanapa tylko do tego się dziś nadaje:(

No dziewczynki,mamy tu silną grupę wsparcia :D Prędzej czy później musi się udać:tak: To tylko kwestia czasu.
Nam przy drugim synu zajęło trzy cykle,zobaczymy jak teraz będzie.
Dziś dzień "umierania". Nospa,termofor i kanapa tylko do tego się dziś nadaje:(
Ja już umieram 2 dni a jeszcze nie mam @ :( widzę że znów dużo staraczek :)

Maciurka tesknilam za Toba duzo zdrowka kochana :*

Dziewczyny a inofem to mozna caly cykl brac?

Ja sie zastanawiam kiedy testowac bo oczywiście mimo ze mowie ze sie nie udalo chce resty zrobic hehe zostalo 5 dni do okresu choc wydaje mi sie ze moze z 2 dni wcześniej byla owu. Moze jutro test? Ale szanse marne hehe. Malo nasienia bylo a owu chyba po 3-4 dniach :(

reklama
Do góry