reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzień dobry dziewczynki. Jak się dziś macie?
Wczorajszy dzień nie zapisał się w historii naszego forum do najszcześliwszych. Dlaczego życie tak mocno nas kopie po d...?
Czym my ziemscy maluczcy zasłużyliśmy sobie na to? A najbardziej boli walka o te nasze dzieciaczki. Od pierwszych chwil...
Dziewczyny dużo siły na nowe wyzwania.

Ja to jestem taką wieczną optymistką. Nieważne co ,we wszystkim doszukuję się pozytywów. I wiem że upadamy po to żeby wstać. Pan Bóg nie da nam więcej niż tyle ile możemy udźwignąć. Chodź wiele razy wydaje się ten krzyż tak ciężki... Wtedy musimy mieć obok siebie kogoś do pomocy w niesieniu go. Myślę że w jakimś stopniu my tutaj pomagamy sobie na wzajem i niech tak będzie.

Pamiętam że któraś wyrzuciła piosenkę z Andrea Boccelli.
I tu ciekawostka. Wiecie że ma dwuch dorosłych synów i...6letnią córeczkę:)
andrea1.jpg

Załączniki

• andrea1.jpg
    andrea1.jpg
    115,6 KB · Wyświetleń: 342
Wiek swoje robi hehe ;) no a moj maz do krolikow sie nie nadaje i co tu zrobic teraz? Wczoraj nidy ry dy a jutro wstepnie w planach byl ten dzien ;) pojutrze nie da rady bo go nie ma nie wiem czy da rade hurry up jutro kurde a mowilam ze abscynencja. To nie samiec da rade [emoji14]

reklama
Do góry