reklama
belle81
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczynki. Jak się dziś macie?
Wczorajszy dzień nie zapisał się w historii naszego forum do najszcześliwszych. Dlaczego życie tak mocno nas kopie po d...?
Czym my ziemscy maluczcy zasłużyliśmy sobie na to? A najbardziej boli walka o te nasze dzieciaczki. Od pierwszych chwil...
Dziewczyny dużo siły na nowe wyzwania.
Wczorajszy dzień nie zapisał się w historii naszego forum do najszcześliwszych. Dlaczego życie tak mocno nas kopie po d...?
Czym my ziemscy maluczcy zasłużyliśmy sobie na to? A najbardziej boli walka o te nasze dzieciaczki. Od pierwszych chwil...
Dziewczyny dużo siły na nowe wyzwania.
belle81
Ja to jestem taką wieczną optymistką. Nieważne co ,we wszystkim doszukuję się pozytywów. I wiem że upadamy po to żeby wstać. Pan Bóg nie da nam więcej niż tyle ile możemy udźwignąć. Chodź wiele razy wydaje się ten krzyż tak ciężki... Wtedy musimy mieć obok siebie kogoś do pomocy w niesieniu go. Myślę że w jakimś stopniu my tutaj pomagamy sobie na wzajem i niech tak będzie.
kredkaczarna
Wiek swoje robi hehe no a moj maz do krolikow sie nie nadaje i co tu zrobic teraz? Wczoraj nidy ry dy a jutro wstepnie w planach byl ten dzien pojutrze nie da rady bo go nie ma nie wiem czy da rade hurry up jutro kurde a mowilam ze abscynencja. To nie samiec da rade [emoji14]
belle81
@Marzycielka86 &&&&&... bardzo mocno.
Za pomyślność wizyty:-*
Za pomyślność wizyty:-*
reklama
@Marzycielka86 całe forum za Tobą stoi!!! Idziesz po kukardki [emoji166][emoji166][emoji166]
Podziel się: