reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@alex811 to strasznie przykre co musisz słuchać i znosić bardzo Ci współczuję, wiem że ciężko jest i przykro w takich sytuacjach. U mnie aż takich akcji nie ma, tylko moja teściowa ma durne gadki dziś np paliła przy mnie i mówi mogę zapalić bo to chlopaczysko jemu nie szkodzi co innego gdyby była dziewczynka to ona delikatna ale chłopak.... Pow jej ze albo się ogarnie albo więcej nie przyjadę i w tych durnych momentach faktycznie mi przykro że jednak nie dziewczynka ale wszystkim nie dogodzisz najważniejsze że dzidziuś zdrowy.. Chociaż po historii szczypiorkowa12345 to iskierka malutka się gdzieś tam tli....

alex811 :( przykro mi z powodu twoich przeżyć. Spróbuj się nie przejmować i cieszyć się ciążą. To twój czas,twoja radość a w brzuszku dar i skarb. Niezależnie od tego coma między nóżkami.
Ludzie potrafią być okrutni i palnąć coś zanim pomyślą. Ale własna mama??? Nie rozumiem...
Trzymaj się. I wpadnij z dobrymi wiadomościami po wizycie ;) Buziaczki

hej
Zamówiłam pasek św.Dominika i chyba
pomógl aż za bardzo zawsze myślałam, że jak trzecia ciąża to chyba tylko z wpadki :unsure: i masz okres się spoznia,tylko czy to by było możliwe jeden raz 20dc. cykle ok.28dni. .
dziś mam 32dc..w życiu nie miałam takiego spóźnienia oprócz 2 ciąż.
tylko ze test dziś negatywny (czy za wcześnie ).:confused:

alex-przykro mi.:(

Alex, współczuje straty. Dzisiejszy dzień na pewno nie jest Twój. Tule [emoji19]
Jona22, Hmm może ovu Ci się przesunęła. Wiec dzisiaj możesz mieć 12dpo...

reklama
Do góry