reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
@alex811 to strasznie przykre co musisz słuchać i znosić bardzo Ci współczuję, wiem że ciężko jest i przykro w takich sytuacjach. U mnie aż takich akcji nie ma, tylko moja teściowa ma durne gadki dziś np paliła przy mnie i mówi mogę zapalić bo to chlopaczysko jemu nie szkodzi co innego gdyby była dziewczynka to ona delikatna ale chłopak.... Pow jej ze albo się ogarnie albo więcej nie przyjadę i w tych durnych momentach faktycznie mi przykro że jednak nie dziewczynka ale wszystkim nie dogodzisz najważniejsze że dzidziuś zdrowy.. Chociaż po historii szczypiorkowa12345 to iskierka malutka się gdzieś tam tli....
belle81
alex811 przykro mi z powodu twoich przeżyć. Spróbuj się nie przejmować i cieszyć się ciążą. To twój czas,twoja radość a w brzuszku dar i skarb. Niezależnie od tego coma między nóżkami.
Ludzie potrafią być okrutni i palnąć coś zanim pomyślą. Ale własna mama??? Nie rozumiem...
Trzymaj się. I wpadnij z dobrymi wiadomościami po wizycie Buziaczki
Ludzie potrafią być okrutni i palnąć coś zanim pomyślą. Ale własna mama??? Nie rozumiem...
Trzymaj się. I wpadnij z dobrymi wiadomościami po wizycie Buziaczki
szczypiorkowa12345
Jestem po wizycie.Serduszko nie bije.Mam skierowanie do szpitala.Jestem załamana.
Nie...To się nie dzieje!!!! ;( ;( ;( Jezus tak mi przykro. Życie jest okrutne, zbyt okrutne ja wiem, że niewiele moje gadanie ale jestem całym sercem przy Tobie / przy Was ...
Jona22
mamusia synusiów:)
hej
Zamówiłam pasek św.Dominika i chyba
pomógl aż za bardzo zawsze myślałam, że jak trzecia ciąża to chyba tylko z wpadki i masz okres się spoznia,tylko czy to by było możliwe jeden raz 20dc. cykle ok.28dni. .
dziś mam 32dc..w życiu nie miałam takiego spóźnienia oprócz 2 ciąż.
tylko ze test dziś negatywny (czy za wcześnie ).
alex-przykro mi.
Zamówiłam pasek św.Dominika i chyba
pomógl aż za bardzo zawsze myślałam, że jak trzecia ciąża to chyba tylko z wpadki i masz okres się spoznia,tylko czy to by było możliwe jeden raz 20dc. cykle ok.28dni. .
dziś mam 32dc..w życiu nie miałam takiego spóźnienia oprócz 2 ciąż.
tylko ze test dziś negatywny (czy za wcześnie ).
alex-przykro mi.
gorligorligor
alex81-wszystkie jesteśmmy z Tobą!!!
reklama
Podziel się: