reklama
Kochane kobietki, wtrącę na chwilę się . Z tymi fazami księżyca to jeszcze jest taka ciekawostka, że zależy w jakim znaku zodiaku znajduje się księżyc. Nie wiem czy dobrze napisałam. Zmienia się chyba co 2,5 dnia? I płeć niby też zależy od tego w jakim dniu płodzimy dziecko haha. Tzn. Czy podczas znaku żeńskiego czy męskiego. Kalendarz księżycowy.
Wymiękam [emoji41]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
asya
Zaciekawiona BB
Link do: Kalendarz księżycowy - Czary.pl śmieszne to wszystko.
Imama
Fanka BB :)
Cos mi nie chce linku otworzyć, ale to chyba beda te?
Link do: Paski 4-7 do badania PH w moczu, wody - 100szt
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak to te. Faktycznie coś mi nie wskoczyło.
Gosica
Imama, fajnie ze się pojawiała. Oj chyba mazda wie jak jest z chorym dzieckiem. Ważne, ze jest już lepiej. Super, ze jesteś w dwupaku, miejmy nadzieje ze doczekać 38 tyg [emoji110]
Dokładnie tak jak piszesz lepiej ze to się stało teraz niż później. Pamietam Twoje poronienia, przyjdę to jest. Ale wierze, ze Aniołek wróci i to niedługo.
Dzisiaj miałam spadek tempki, wczoraj pojawił się zabarwiony śluz. Nie mam pojęcia kiedy ta @ przyjdzie e licze ze wkrótce. Czy potem ovu jest później? Czy krwawienie-oczyszczanie trwa tez pare dni jak standardowy okres? Wydaje mi się ze ciut dluzej, ale nie pamietam na 100%.
Mihasiaa, nie stresuj się. NaprAwde natura wie co robi.
Leeleth, twardzielka z Ciebie z tym zakwaszaniem.
Bany_girl, niestety pewności nie mamy ze dostaną się do jaja tylko żeńskie plemniki. Zawsze może wpaść ten najbardziej zdeterminowany męski.
Luisa, ja ostatnio wykorzystałam tylko 1 aplikator na cały cykl, ale pewnie przy kolejnych starankach zaszaleje może z 2szt
Dziewczyny, ja tez nie patrzę ns te znaki. Może ma to jakiś wpływ, ale gdybym chciała patrzeć na wszystkie czynniki to w życiu bym nie zaszła w ciaze [emoji51]
Dokładnie tak jak piszesz lepiej ze to się stało teraz niż później. Pamietam Twoje poronienia, przyjdę to jest. Ale wierze, ze Aniołek wróci i to niedługo.
Dzisiaj miałam spadek tempki, wczoraj pojawił się zabarwiony śluz. Nie mam pojęcia kiedy ta @ przyjdzie e licze ze wkrótce. Czy potem ovu jest później? Czy krwawienie-oczyszczanie trwa tez pare dni jak standardowy okres? Wydaje mi się ze ciut dluzej, ale nie pamietam na 100%.
Mihasiaa, nie stresuj się. NaprAwde natura wie co robi.
Leeleth, twardzielka z Ciebie z tym zakwaszaniem.
Bany_girl, niestety pewności nie mamy ze dostaną się do jaja tylko żeńskie plemniki. Zawsze może wpaść ten najbardziej zdeterminowany męski.
Luisa, ja ostatnio wykorzystałam tylko 1 aplikator na cały cykl, ale pewnie przy kolejnych starankach zaszaleje może z 2szt
Dziewczyny, ja tez nie patrzę ns te znaki. Może ma to jakiś wpływ, ale gdybym chciała patrzeć na wszystkie czynniki to w życiu bym nie zaszła w ciaze [emoji51]
reklama
mihasiaaa
@Gosica ja przy ciazy biochemicznej krwawilam 5 dni dość duzo ze skrzepami, a normalnie okres 4 ale raczej skąpy. Kup sobie cos przeciwbolowego, ja mialam straszne skurcze, generalnie myślę, ze przy porodzie nie mialam dużo silniejszych. U mnie może zadziałała psychika, bo strasznie to przeżyłam.
Podziel się: