reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kochane kobietki, wtrącę na chwilę się :p. Z tymi fazami księżyca to jeszcze jest taka ciekawostka, że zależy w jakim znaku zodiaku znajduje się księżyc. Nie wiem czy dobrze napisałam. Zmienia się chyba co 2,5 dnia? I płeć niby też zależy od tego w jakim dniu płodzimy dziecko :p haha. Tzn. Czy podczas znaku żeńskiego czy męskiego. Kalendarz księżycowy.

Wymiękam [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ej ja nie patrzę nawet na znaki bo wiem ze siła podświadomości jest duża i jak mój będzie męski to sobie mena wywróżę! Wole nie patrzeć na coś na co wpływu nie mam czyli księżyc :-) nie przestawię go hahahah

Właśnie sprawdzalam, moj syn został poczety w nowiu w znaku Panny, czyli wypisz wymaluj dziewucha [emoji14]

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Imama, fajnie ze się pojawiała. Oj chyba mazda wie jak jest z chorym dzieckiem. Ważne, ze jest już lepiej. Super, ze jesteś w dwupaku, miejmy nadzieje ze doczekać 38 tyg [emoji110]
Dokładnie tak jak piszesz lepiej ze to się stało teraz niż później. Pamietam Twoje poronienia, przyjdę to jest. Ale wierze, ze Aniołek wróci i to niedługo.
Dzisiaj miałam spadek tempki, wczoraj pojawił się zabarwiony śluz. Nie mam pojęcia kiedy ta @ przyjdzie e licze ze wkrótce. Czy potem ovu jest później? Czy krwawienie-oczyszczanie trwa tez pare dni jak standardowy okres? Wydaje mi się ze ciut dluzej, ale nie pamietam na 100%.
Mihasiaa, nie stresuj się. NaprAwde natura wie co robi.
Leeleth, twardzielka z Ciebie z tym zakwaszaniem.
Bany_girl, niestety pewności nie mamy ze dostaną się do jaja tylko żeńskie plemniki. Zawsze może wpaść ten najbardziej zdeterminowany męski.
Luisa, ja ostatnio wykorzystałam tylko 1 aplikator na cały cykl, ale pewnie przy kolejnych starankach zaszaleje może z 2szt;)
Dziewczyny, ja tez nie patrzę ns te znaki. Może ma to jakiś wpływ, ale gdybym chciała patrzeć na wszystkie czynniki to w życiu bym nie zaszła w ciaze [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Gosica ja przy ciazy biochemicznej krwawilam 5 dni dość duzo ze skrzepami, a normalnie okres 4 ale raczej skąpy. Kup sobie cos przeciwbolowego, ja mialam straszne skurcze, generalnie myślę, ze przy porodzie nie mialam dużo silniejszych. U mnie może zadziałała psychika, bo strasznie to przeżyłam.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry