reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ale myślę, ze oczywiście każde poronienie zostawia ślad w psychice, ale jak nie masz dzieci to jednak kobieta gorzej to znosi...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miałam podobna sytuacje 1,5 roku temu i pamietam ten ból. Już kupiłam nospe, ibuprom max tez mam. Skurcze miałam spore ale na pewno tych do porodowych nie mam co porównywać. Musze to jakoś znieść [emoji29]powoli zaczyna mnie pobolewac brzuch. Dzisiaj tempka spadła, wiec może zaczyna się dziać.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Okropne to co piszecie:(
Przykro mi :(

Ja raz
Miałam taka sytuacje ze okres mi się spóźniał i zanim kupiłam test to dostałam mega skurczy i okropnego krwawienia, brrrr ..

Witam
Czytam Was dziewczyny od dłuższego czasu.Dla mnie jesteście Wielkie z takim poświeceniem.Ja mimo iż pragnę córeczki bardzo nie jestem w stanie aż tyle zrobić. Mam 2synów ziemskich i jednego Aniołka.
Od dłuższego czasu czytam analizuje i zabieram się do starań.Kupiłam nawet książkę Wójcika i przeczytałam.Nie chciałam bardzo aby data mojego porodu przypadła na grudzień.Bałam sie też że w moim wieku starania będą trwać wieczność (mam 37lat).A tu taka niespodzianka.I dwie kreseczki.Ciesze sie ale i boję jednoczesnie że niestety mimo wiedzy nie zrobiłam zbyt wiele aby wreszcie móc kupić coś różowego.Pozostaje mi jedynie wiara.
Trzymam za Was kciuki.Śle niebieskie fluidy u mnie w rodzinie ich dużo.

Witaj,
Ale Ci sie trafiło! Trzymam kciuki za róż! [emoji1307][emoji1307][emoji1307] ponoć z wpadek często dziewczynki są [emoji6]
Daj nam znać koniecznie, jak sie dowiesz kto pod serduchem zamieszkał. [emoji16] i powiedz co wdrożyłaś w planowaniu?

@alex811 coś zmieniłaś w diecie wiec zawsze szansa jest [emoji6]
Życzę różowych [emoji166]
Tutaj już były takie co „wpadki” zaliczyły i dziewuszki bez staranek były, także trzymam kciuki by u Ciebie także dziewuszka była
Z kalendarzyka nie umiem Ci powiedzieć bo dla mnie to w sumie zawsze 50/50 [emoji16]
Dziewczyny napewno cos więcej napiszą
No i oczywiście wielkie gratulacje !!!

Gosica przykro mi bardzo, nawet nie umiem sobie wyobrazić co czujesz :-(
Dobrze że masz siłę i chęć do walki, teraz musi być twój cykl z różowym finałem ✊✊✊

Właśnie dowiedziałam się że kolejna znajoma urodziła córkę :-(

Ostatnia edycja:
@alex811 gratulacje :) ja tez nie jestem ekspertka, raczej czerpie z wiedzy bardziej doświadczonych :) Życzę Ci różowego balonika :)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry