reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
ooo to muszę powrócić do piwka jeszcze mój ulubiony z redsów haha moze jednak uda sie ta dziewczynkaWłaśnie redsika mam żurawinowego. Polecane piwko na dziewczynkę ale tego nie praktykuje najwyżej sobie 3 dni przed staraniami strzelę itp.
Witam z rana [emoji2]
@baby_girl jak sytuacja na froncie ?
@Grabcia123 ja z aplikacji używam my fitness pal, liczy kal i pilnuje diety, i fitness to zestaw ćwiczeń. Pilnuje czasu i pokazuje kolejne cwiczenia
Z redsikow to najbardziej na świecie lubię malinowe [emoji23][emoji23][emoji23]
A teraz na topie jest warka cytrynowa 0%
Swoją droga czy takie piwo zero jest sensowne w starankach czy chodzi o alko?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@baby_girl jak sytuacja na froncie ?
@Grabcia123 ja z aplikacji używam my fitness pal, liczy kal i pilnuje diety, i fitness to zestaw ćwiczeń. Pilnuje czasu i pokazuje kolejne cwiczenia
Z redsikow to najbardziej na świecie lubię malinowe [emoji23][emoji23][emoji23]
A teraz na topie jest warka cytrynowa 0%
Swoją droga czy takie piwo zero jest sensowne w starankach czy chodzi o alko?
baby_girl
Leeleeth o dziwo zadziałaliśmy. Nie wiem tylko czy dobrze się zakwasiłam, czy za mało, czy za dużo, ciężki temat owu będzie albo dzisiaj albo jutro. Więc niby dobrze.
A jak u Ciebie? Testy ciemnieją?
Dziewczyny, wy w ogóle patrzycie na te fazy księżyca? Bo u mnie od iluś lat (sprawdzałam hehe) ciągle owu wychodzi albo tuż przed, albo w, albo zaraz po pełni. I jak córkę zrobić
Imama? Co tam? Zajrzyj jak masz czas możesz nam ponarzekać, jesteśmy tu z Tobą
A jak u Ciebie? Testy ciemnieją?
Dziewczyny, wy w ogóle patrzycie na te fazy księżyca? Bo u mnie od iluś lat (sprawdzałam hehe) ciągle owu wychodzi albo tuż przed, albo w, albo zaraz po pełni. I jak córkę zrobić
Imama? Co tam? Zajrzyj jak masz czas możesz nam ponarzekać, jesteśmy tu z Tobą
Ja na fazach księżyca sie zupełnie nie znam, i nie wiem jak to interpretować [emoji23]
Ale może to jest sekret czemu niektóre maja same dziewczynki a inne samych chłopców [emoji848]
[emoji16][emoji16][emoji16]
Testy nie ciemnieją ale cierpliwie robię co cztery godziny [emoji16]
Wiec całymi dniami albo sikam na paski, albo sprawdzam pH [emoji55]
Został mi ostatni aplikator i modlę sie żeby dziś przyszła paczka z nowa dostawa [emoji16] żeby to pH utrzymać, zafiksowała sie na tym pH [emoji85]
No i cóż czekam do finałów [emoji23]
Ale może to jest sekret czemu niektóre maja same dziewczynki a inne samych chłopców [emoji848]
[emoji16][emoji16][emoji16]
Testy nie ciemnieją ale cierpliwie robię co cztery godziny [emoji16]
Wiec całymi dniami albo sikam na paski, albo sprawdzam pH [emoji55]
Został mi ostatni aplikator i modlę sie żeby dziś przyszła paczka z nowa dostawa [emoji16] żeby to pH utrzymać, zafiksowała sie na tym pH [emoji85]
No i cóż czekam do finałów [emoji23]
Imama
Cześć dziewczyny.
U mnie młodszy syn od czwartku gorączka i wymioty także miałam ciężko cokolwiek przed świetami zrobić. Ale dzisiaj i w nocy dobrze wiec to chyba zęby nie jelitówką której się obawiałam.
Ja się kulam dolej, ze strachem w sercu. Jakoś stresa mam przed tym porodem. Już wiem co mnie czeka i to chyba dlatego.
Kciuki dziewczyny za pozytywy.
Gosica przykro mi stresznie ze się nie udało. Mam nadzieje ze @ szybki przyjdzie. Ja niby się nie przejmowałam ale to przeżyłam jednak strasznie. Ale zawsze głupie „pocieszenie” ze nie później. Trzymam kciuki. Teraz odczekaj spokojnie i do boju [emoji7]
A mięsem u męża aż tak bym się nie przejmowała. Mam pare rodzin na instagramie wegetarianów i weganow i wiecie co przewaga wręcz duża jest tam jednak synów. Powiedziałabym ze nawet 3/4 właśnie chłopców. Specjalnie to analizuje hehe [emoji6]
Mihasia uważaj na długa abstynencje. Nie rób za dużej bo plemniczki mogą być uszkodzone. Niby taki nie powinien dotrzeć do jajeczka ale to jednak różnie bywa. Lepiej te 10-12 dni. Nie więcej.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie młodszy syn od czwartku gorączka i wymioty także miałam ciężko cokolwiek przed świetami zrobić. Ale dzisiaj i w nocy dobrze wiec to chyba zęby nie jelitówką której się obawiałam.
Ja się kulam dolej, ze strachem w sercu. Jakoś stresa mam przed tym porodem. Już wiem co mnie czeka i to chyba dlatego.
Kciuki dziewczyny za pozytywy.
Gosica przykro mi stresznie ze się nie udało. Mam nadzieje ze @ szybki przyjdzie. Ja niby się nie przejmowałam ale to przeżyłam jednak strasznie. Ale zawsze głupie „pocieszenie” ze nie później. Trzymam kciuki. Teraz odczekaj spokojnie i do boju [emoji7]
A mięsem u męża aż tak bym się nie przejmowała. Mam pare rodzin na instagramie wegetarianów i weganow i wiecie co przewaga wręcz duża jest tam jednak synów. Powiedziałabym ze nawet 3/4 właśnie chłopców. Specjalnie to analizuje hehe [emoji6]
Mihasia uważaj na długa abstynencje. Nie rób za dużej bo plemniczki mogą być uszkodzone. Niby taki nie powinien dotrzeć do jajeczka ale to jednak różnie bywa. Lepiej te 10-12 dni. Nie więcej.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
baby_girl
Najgorsze jest to, że do każdej teorii znajdą się jakieś przypadki jej zaprzeczające mnie stresuje (w sumie to za duże słowo, ale nie mogę znaleźć teraz dobrego hehe), że to wszystko co bym zrobiła by zadziałało, byłoby idealnie dziewczynkowe i w ogóle i idealne dla mnie, ale w tej chmarze żeńskich plemników i w idealnych dla nich warunkach znajdzie się jeden jedyny męski, który jakimś cudem/szczęściem dla niego hehe przetrwa to wszystko i wygra, no tak mnie to stresuje, że nie wiem
Podziel się: