reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Właśnie redsika mam żurawinowego. Polecane piwko na dziewczynkę ale tego nie praktykuje najwyżej sobie 3 dni przed staraniami strzelę itp.

reklama
Witam z rana [emoji2]

@baby_girl jak sytuacja na froncie ?

@Grabcia123 ja z aplikacji używam my fitness pal, liczy kal i pilnuje diety, i fitness to zestaw ćwiczeń. Pilnuje czasu i pokazuje kolejne cwiczenia

Z redsikow to najbardziej na świecie lubię malinowe [emoji23][emoji23][emoji23]
A teraz na topie jest warka cytrynowa 0%
Swoją droga czy takie piwo zero jest sensowne w starankach czy chodzi o alko?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth o dziwo zadziałaliśmy. Nie wiem tylko czy dobrze się zakwasiłam, czy za mało, czy za dużo, ciężki temat ;) owu będzie albo dzisiaj albo jutro. Więc niby dobrze.

A jak u Ciebie? Testy ciemnieją?

Dziewczyny, wy w ogóle patrzycie na te fazy księżyca? Bo u mnie od iluś lat (sprawdzałam hehe) ciągle owu wychodzi albo tuż przed, albo w, albo zaraz po pełni. I jak córkę zrobić :po_O

Imama? Co tam? Zajrzyj jak masz czas :) możesz nam ponarzekać, jesteśmy tu z Tobą :)

Ja na fazach księżyca sie zupełnie nie znam, i nie wiem jak to interpretować [emoji23]
Ale może to jest sekret czemu niektóre maja same dziewczynki a inne samych chłopców [emoji848]
[emoji16][emoji16][emoji16]

Testy nie ciemnieją ale cierpliwie robię co cztery godziny [emoji16]
Wiec całymi dniami albo sikam na paski, albo sprawdzam pH [emoji55]
Został mi ostatni aplikator i modlę sie żeby dziś przyszła paczka z nowa dostawa [emoji16] żeby to pH utrzymać, zafiksowała sie na tym pH [emoji85]
No i cóż czekam do finałów [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny.
U mnie młodszy syn od czwartku gorączka i wymioty także miałam ciężko cokolwiek przed świetami zrobić. Ale dzisiaj i w nocy dobrze wiec to chyba zęby nie jelitówką której się obawiałam.
Ja się kulam dolej, ze strachem w sercu. Jakoś stresa mam przed tym porodem. Już wiem co mnie czeka i to chyba dlatego.
Kciuki dziewczyny za pozytywy.
Gosica przykro mi stresznie ze się nie udało. Mam nadzieje ze @ szybki przyjdzie. Ja niby się nie przejmowałam ale to przeżyłam jednak strasznie. Ale zawsze głupie „pocieszenie” ze nie później. Trzymam kciuki. Teraz odczekaj spokojnie i do boju [emoji7]
A mięsem u męża aż tak bym się nie przejmowała. Mam pare rodzin na instagramie wegetarianów i weganow i wiecie co przewaga wręcz duża jest tam jednak synów. Powiedziałabym ze nawet 3/4 właśnie chłopców. Specjalnie to analizuje hehe [emoji6]
Mihasia uważaj na długa abstynencje. Nie rób za dużej bo plemniczki mogą być uszkodzone. Niby taki nie powinien dotrzeć do jajeczka ale to jednak różnie bywa. Lepiej te 10-12 dni. Nie więcej.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczynki wrzućcie proszę link z paskami do mierzenia ph, ktorych używacie. Ja mam ale chyba jakieś beznadziejne, a chce sie dobrze przygotowac w kolejnym cyklu.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

@Imama właśnie teraz się stresuje, ze jak zajde w ciążę to będzie chory płód przez tą abstynencje :( Czekam z utesknieniem na okres...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Najgorsze jest to, że do każdej teorii znajdą się jakieś przypadki jej zaprzeczające :p mnie stresuje (w sumie to za duże słowo, ale nie mogę znaleźć teraz dobrego hehe), że to wszystko co bym zrobiła by zadziałało, byłoby idealnie dziewczynkowe i w ogóle i idealne dla mnie, ale w tej chmarze żeńskich plemników i w idealnych dla nich warunkach znajdzie się jeden jedyny męski, który jakimś cudem/szczęściem dla niego hehe przetrwa to wszystko i wygra, no tak mnie to stresuje, że nie wiem :D

Do góry