reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny strach mnie obleciał [emoji23]
Zobaczcie mój plan na ten cykl:
e4d,
J&d ok10min, pH 4-4,5, lukrecja 7-12dc,
Ovarin, vitex do owu
Acard, folate
Mąż lukrecja, ole, szyszki
Gorąca kąpiel 2h przed finałem
Sok z żurawiny do owu
Czy o czymś zapomniałam?

Testy robię od 5dc, na razie cisza

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Luisa oby oby ;-)
Liczę na to ze zalapie się na różową falę :-)

I właśnie mam tu pytanie, czy jak będę na wizycie 25 kwietnia to będzie 12t3d to będzie możliwość ocenić płeć po nubie?

Leeleeth plan na 6 :-) oby owocny w róż ;-)

Alex81, gratulacje ciazy. Trzymałas się pH, myśle ze szanse masz większe niż 50/50. Spokojnej ciazy i daj nam koniecznie znać jak tylko poznasz płeć. [emoji6]
Marzycielka, łatwo nie jest. Ale nie chce się zadręczać.Tlumacze sobie ze cos musiało pójść nie tak. A Ty jak się czujesz? Ja mam podobnie, jak ktos z mojego otoczenia urodzi dziewczynke to od razu zwiększa mi się pragnienie urodzenia córki.
Podobnie jak Luisa twierdzi, tez uważam ze Ty Marzycielko urodzisz córkę. Brałaś podwójna dawkę Inofem? Sprawdzałam statystyki na GD i jest mega dużo dziewczynek po tym suplemencie.
Leeleth, plan MEGA! Ja w poprzednich cyklach brałam Vitex ale chyba w kolejnym cyklu odpuszczę zwłaszcza ze biorę Inofem. Trzymam kciuki za ovu, zobaczysz ze poczujesz;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Baby girl ja liczę według usg co pokrywa się mi z owu czyli będzie wtedy 12t3d a według om będzie to 12t6d. Czyli 3 dni różnicy.

Gosica tak brałam podwójną dawke Inofemu.
A czuję się tak sobie, że wszystkich ciąż ta jest jak narazie najgorsza. Autem nie mogę jeździć bo mnie na wymioty ciągnie tak samo z jedzeniem też tylko wybrane produkty. A od środy boli mnie podbrzusze tak ze muszę wypić nospe.

Mojej najstarszej też dziś 'odwala' [emoji849] ale to tylko dlatego że tatuś pracuje dziś z domu i z tej okazji trzeba się drzeć.
Grabcia123 jak pijesz dużo wody, to zwróć uwagę aby związki magnezu i wapnia były jak największe.
Alex811 gratulacje :) i powodzenia.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Marzycielka u mnie na prenatalnych nie było żadnej wątpliwości, facet jak ta lala. Znajome chodziły do tego samego gościa i córeczki oceniał
Ale mówił ze na 80%. Ale żadnej już siusiak nie urósł. Także myśle ze już mozna co nie co się dowiedzieć.

Leeleth jesteś mega przygotowana. :)
Normalnie ja przy was to amator :/

Dziewczyny ja czekam na poronienie, byłam u gina w środe ciąża przestała się rozwijać. Mam torbiel na jajniku i tsh ponad 5, byłam u gina w lipcu i wszystko bylo ok, w pierwszej ciazy nie bylo problemow z tarczyca. We wtorek tez mam gina, zyje nadzieja ze to pomyłka choc lekarz wyraznie przygotowal mnie ze no zle to wszystko wyglada. Dopiero teraz odwazylam sie napisac

reklama
Do góry