reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama tez właśnie widzę wśród wege dużo chłopców. Ale ja zaś twierdze ze to pewnie przez to ze kobieta dużo soi je itp. No muszę sobie jakoś tłumaczyć hehehe :-) póki co mój od czasu do czasu pije mleko sojowe :-)

Biedny synuś a Ty pod koniec ciąży i jeszcze żebyś choróbska jakiegoś nie złapała!!!

Leeleth niezła jesteś z tymi żelami! Ja mam mocne postanowienie ze jedne aplikator na cykl haha :-) chociaż mam ich aż 9!
To może 1,5;-)

Mihasia nie stresuj się tym,

reklama
Baby_girl ja nawet jakbym pod mikroskopem patrzyła to u nas pewnie by męski w kamuflażu żeńskiego był Haha. Nie ma co za bardzo czy zbyt długo się zadręczać bo co ma być to będzie i szczęścia trzeba w dużej mierze do tego wszystkiego.
Zawsze się znajdzie jakieś „ale”.
Luisa tez tak sobie to tłumaczyłam bo przy ciąży z drugim synem byłam wege i jadłam właśnie i piłam dużo soi.
Mihasia a Ty się nie przejmuj jak nie wiedziałaś. Przecież różnie to jednak bywa i dużo osób nie zwraca na to uwagi a natura to natura i może być idealnie a pójdzie coś nie tak. Nie chciałam Cię przestraszyć.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mihasia ah to mąż młody także zobaczysz czy wogole zaskoczy bo przy takiej abstynecji to tez raczej ciężko. Ale z drugiej str jak się uda to mega duże szanse na córkę wiec lepiej patrz pod takim katem [emoji6]

Imama dzieki :) Mysle, ze nie zajde, ale stres jest.
Luisa nie mysl o tym, kazda z nas jest w tej samej sytuacji, rob wszytsko co mozliwe, aby mieć corcie, a jak los zdecyduje za Ciebie i bedzie synus to bedziesz miała spokojne sumienie, ze wiecej nie dało się zrobić :)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Mihasia ja mam te.
Zobacz ofertę: Paski 4-7 do badania PH w moczu, pochwie - 100szthttp://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6013412430

reklama
Kochane kobietki, wtrącę na chwilę się :p. Z tymi fazami księżyca to jeszcze jest taka ciekawostka, że zależy w jakim znaku zodiaku znajduje się księżyc. Nie wiem czy dobrze napisałam. Zmienia się chyba co 2,5 dnia? I płeć niby też zależy od tego w jakim dniu płodzimy dziecko :p haha. Tzn. Czy podczas znaku żeńskiego czy męskiego. Kalendarz księżycowy.

Do góry