reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kochane kobietki, wtrącę na chwilę się :p. Z tymi fazami księżyca to jeszcze jest taka ciekawostka, że zależy w jakim znaku zodiaku znajduje się księżyc. Nie wiem czy dobrze napisałam. Zmienia się chyba co 2,5 dnia? I płeć niby też zależy od tego w jakim dniu płodzimy dziecko :p haha. Tzn. Czy podczas znaku żeńskiego czy męskiego. Kalendarz księżycowy.

Wymiękam [emoji41]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ej ja nie patrzę nawet na znaki bo wiem ze siła podświadomości jest duża i jak mój będzie męski to sobie mena wywróżę! Wole nie patrzeć na coś na co wpływu nie mam czyli księżyc :-) nie przestawię go hahahah

Właśnie sprawdzalam, moj syn został poczety w nowiu w znaku Panny, czyli wypisz wymaluj dziewucha [emoji14]

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Imama, fajnie ze się pojawiała. Oj chyba mazda wie jak jest z chorym dzieckiem. Ważne, ze jest już lepiej. Super, ze jesteś w dwupaku, miejmy nadzieje ze doczekać 38 tyg [emoji110]
Dokładnie tak jak piszesz lepiej ze to się stało teraz niż później. Pamietam Twoje poronienia, przyjdę to jest. Ale wierze, ze Aniołek wróci i to niedługo.
Dzisiaj miałam spadek tempki, wczoraj pojawił się zabarwiony śluz. Nie mam pojęcia kiedy ta @ przyjdzie e licze ze wkrótce. Czy potem ovu jest później? Czy krwawienie-oczyszczanie trwa tez pare dni jak standardowy okres? Wydaje mi się ze ciut dluzej, ale nie pamietam na 100%.
Mihasiaa, nie stresuj się. NaprAwde natura wie co robi.
Leeleth, twardzielka z Ciebie z tym zakwaszaniem.
Bany_girl, niestety pewności nie mamy ze dostaną się do jaja tylko żeńskie plemniki. Zawsze może wpaść ten najbardziej zdeterminowany męski.
Luisa, ja ostatnio wykorzystałam tylko 1 aplikator na cały cykl, ale pewnie przy kolejnych starankach zaszaleje może z 2szt;)
Dziewczyny, ja tez nie patrzę ns te znaki. Może ma to jakiś wpływ, ale gdybym chciała patrzeć na wszystkie czynniki to w życiu bym nie zaszła w ciaze [emoji51]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Gosica ja przy ciazy biochemicznej krwawilam 5 dni dość duzo ze skrzepami, a normalnie okres 4 ale raczej skąpy. Kup sobie cos przeciwbolowego, ja mialam straszne skurcze, generalnie myślę, ze przy porodzie nie mialam dużo silniejszych. U mnie może zadziałała psychika, bo strasznie to przeżyłam.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry