reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A mój mężuś widze,że juz nie odpusci kolejnego miesiąca...chodzi z małym, mówi jak go kocha jak bardzo chce miec drugie a ja juz sie boje ze mu drugiego nie dam :( oznajmil mi dzis ze zostane wydelegowana z sypialni bo zaczynam wygladac jak po porodzie (a wygladałam tragicznie) i ze mam juz wiecej sie nie odchudzac a wsumie zmienilam tylko nawyki zywieniowe i w ciagu 2 tyg spadło 4,4kg!!! jak dzis sprawdzilam to az pojechalam sie do mamy zwazyc czy waga nie zwariowła :p
mamy synka przenieść do swojego pokoju a mi juz zal :( wogóle zrobił sie takiiiiiiii przekochany..od urodzenia byl jest bardzo grzeczny, od 3-go miesiaca przesypia noce, ale włączył się mu tryb "miluśinki" milion buziaków sto przytulanek dziennie..ohhhh no kocham go :D
jutro odbieram wyniki rezonansu iiii bedziemy widziec..od wtorku ostra dieta dziewczynkowa i nie odpuszcze dopoki nie zajde..
a jak nasze ciężąróweczki? staraczki? jakies pozytywy??

Ja mam
Dietę od lutego. Ćwiczę tez od lutego i w 2 miesiące zeszło 8-9 kg. Ale to pociążowe kilogramy. Jeszcze spokojnie mogłabym 5.

Ja mam
Dietę od lutego. Ćwiczę tez od lutego i w 2 miesiące zeszło 8-9 kg. Ale to pociążowe kilogramy. Jeszcze spokojnie mogłabym 5.
ja przed ciaza wazylam 58 kg, w dniu porodu 60,5 a na drugi dzien po porodzie 50,5..masakra chodzace kosci, maz mi kupowal ubrania zebym miala w czym ze szpitala wrocic..ale w 14msc wrocilam do swojej wagi ale dla dziewczynki sie jeszcze poodchudzam

Oj to drobniutka jesteś:) fajnie tak :)

Ja nie używałam nigdy żadnych aplikacji wiec nie pomogę.

Otworzyłam właśnie piwko, nie lubię i nie pijam. Próbuje się przekonać ha

reklama
Oj to drobniutka jesteś:) fajnie tak :)

Ja nie używałam nigdy żadnych aplikacji wiec nie pomogę.

Otworzyłam właśnie piwko, nie lubię i nie pijam. Próbuje się przekonać ha
haha dla mojego meża nie fajnie..on sie cieszyl jak miałam brzusio w ciazy bo mowi ze w koncu jestem wieksza :D ja piwko lubie, tylko smakowe ale dawno nie piłam i jakoś mnie nie ciągnie

Do góry