reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A mój mężuś widze,że juz nie odpusci kolejnego miesiąca...chodzi z małym, mówi jak go kocha jak bardzo chce miec drugie a ja juz sie boje ze mu drugiego nie dam :( oznajmil mi dzis ze zostane wydelegowana z sypialni bo zaczynam wygladac jak po porodzie (a wygladałam tragicznie) i ze mam juz wiecej sie nie odchudzac a wsumie zmienilam tylko nawyki zywieniowe i w ciagu 2 tyg spadło 4,4kg!!! jak dzis sprawdzilam to az pojechalam sie do mamy zwazyc czy waga nie zwariowła :p
mamy synka przenieść do swojego pokoju a mi juz zal :( wogóle zrobił sie takiiiiiiii przekochany..od urodzenia byl jest bardzo grzeczny, od 3-go miesiaca przesypia noce, ale włączył się mu tryb "miluśinki" milion buziaków sto przytulanek dziennie..ohhhh no kocham go :D
jutro odbieram wyniki rezonansu iiii bedziemy widziec..od wtorku ostra dieta dziewczynkowa i nie odpuszcze dopoki nie zajde..
a jak nasze ciężąróweczki? staraczki? jakies pozytywy??

Ja mam
Dietę od lutego. Ćwiczę tez od lutego i w 2 miesiące zeszło 8-9 kg. Ale to pociążowe kilogramy. Jeszcze spokojnie mogłabym 5.

Ja mam
Dietę od lutego. Ćwiczę tez od lutego i w 2 miesiące zeszło 8-9 kg. Ale to pociążowe kilogramy. Jeszcze spokojnie mogłabym 5.
ja przed ciaza wazylam 58 kg, w dniu porodu 60,5 a na drugi dzien po porodzie 50,5..masakra chodzace kosci, maz mi kupowal ubrania zebym miala w czym ze szpitala wrocic..ale w 14msc wrocilam do swojej wagi ale dla dziewczynki sie jeszcze poodchudzam

Oj to drobniutka jesteś:) fajnie tak :)

Ja nie używałam nigdy żadnych aplikacji wiec nie pomogę.

Otworzyłam właśnie piwko, nie lubię i nie pijam. Próbuje się przekonać ha

reklama
Oj to drobniutka jesteś:) fajnie tak :)

Ja nie używałam nigdy żadnych aplikacji wiec nie pomogę.

Otworzyłam właśnie piwko, nie lubię i nie pijam. Próbuje się przekonać ha
haha dla mojego meża nie fajnie..on sie cieszyl jak miałam brzusio w ciazy bo mowi ze w koncu jestem wieksza :D ja piwko lubie, tylko smakowe ale dawno nie piłam i jakoś mnie nie ciągnie

Do góry