reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama tez właśnie widzę wśród wege dużo chłopców. Ale ja zaś twierdze ze to pewnie przez to ze kobieta dużo soi je itp. No muszę sobie jakoś tłumaczyć hehehe :-) póki co mój od czasu do czasu pije mleko sojowe :-)

Biedny synuś a Ty pod koniec ciąży i jeszcze żebyś choróbska jakiegoś nie złapała!!!

Leeleth niezła jesteś z tymi żelami! Ja mam mocne postanowienie ze jedne aplikator na cykl haha :-) chociaż mam ich aż 9!
To może 1,5;-)

Mihasia nie stresuj się tym,

reklama
Baby_girl ja nawet jakbym pod mikroskopem patrzyła to u nas pewnie by męski w kamuflażu żeńskiego był Haha. Nie ma co za bardzo czy zbyt długo się zadręczać bo co ma być to będzie i szczęścia trzeba w dużej mierze do tego wszystkiego.
Zawsze się znajdzie jakieś „ale”.
Luisa tez tak sobie to tłumaczyłam bo przy ciąży z drugim synem byłam wege i jadłam właśnie i piłam dużo soi.
Mihasia a Ty się nie przejmuj jak nie wiedziałaś. Przecież różnie to jednak bywa i dużo osób nie zwraca na to uwagi a natura to natura i może być idealnie a pójdzie coś nie tak. Nie chciałam Cię przestraszyć.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mihasia ah to mąż młody także zobaczysz czy wogole zaskoczy bo przy takiej abstynecji to tez raczej ciężko. Ale z drugiej str jak się uda to mega duże szanse na córkę wiec lepiej patrz pod takim katem [emoji6]

Imama dzieki :) Mysle, ze nie zajde, ale stres jest.
Luisa nie mysl o tym, kazda z nas jest w tej samej sytuacji, rob wszytsko co mozliwe, aby mieć corcie, a jak los zdecyduje za Ciebie i bedzie synus to bedziesz miała spokojne sumienie, ze wiecej nie dało się zrobić :)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Mihasia ja mam te.
Zobacz ofertę: Paski 4-7 do badania PH w moczu, pochwie - 100szthttp://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6013412430

reklama
Kochane kobietki, wtrącę na chwilę się :p. Z tymi fazami księżyca to jeszcze jest taka ciekawostka, że zależy w jakim znaku zodiaku znajduje się księżyc. Nie wiem czy dobrze napisałam. Zmienia się chyba co 2,5 dnia? I płeć niby też zależy od tego w jakim dniu płodzimy dziecko :p haha. Tzn. Czy podczas znaku żeńskiego czy męskiego. Kalendarz księżycowy.

Do góry