reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gosica-super!! Ztob 2 bete przyrost sie liczy :)

Kredka-moj byl oslabiony na poczatku pozniej juz nie wiec mam nadzieje ze po przerwie znow go sieknie :) , kredka wylicz sobie dzien owu z ostatnich 3 cykli dodaj cd do siebie i podziel przez 3, jak byly mniej wiecej owu cd14 lub 15 to bym serduchowala cd 12 , i od tego bym.zaczela osobiscie ja :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

O super dzieki Maciurka :* ja mam zwykle owu 16-17. Wiec zanaczylam sobie wstepnie ze 12dc bym robila staranka ale moze za pozno by bylo.. to moze w 13dc spróbuje

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny, jakoś cieżko bylo mi uwierzyć:p
Gosica gratuluje ciąży:biggrin2:
Moje staranka byly tylko raz, 2 dni przed owulacja,kiedy testy byly juz naprawde mocne, mąż tuż przed brał goracą kąpiel a i bralam castangus przez 2 miesiace a w 3 mmwlasnie wlasnie zaskoczylo:laugh2:Chłopcow mam z częstych staranek.Zrobiłam nie za wiele, ale jednak moze to wystarczyło, skoro okazuje się ze mieszka u mnie dziewuszka, o której tak marzylam:-D

Miciurka, oczywiście kolejna betę zrobię w poniedziałek.
Widzę, ze castagnus brałaś -to samo co Vitex. Któraś z Ann brała tez to przez pare cykli i urodziła dziewczynke.
Może suple cos pomogły+szczęście i marzenie spełnione [emoji6]Gratuluje i życzę spokojnej ciazy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale mam dziś dobry humor - po wczorajszej wizycie Marzycielki i dzisiejszej pięknej niespodziance Gosica :D tak ma być tutaj już zawsze, Dziewczyny ;) i jeszcze Katerinaa co się marzenie spełniło, żyć nie umierać Mamusie :D

Do góry