reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gosica bardziej patrzę na twoje planowanie bo jednak Tobie się nie udawało tak szybko jak mi wiec ta plodnosc dość dużo zaburzona. Tzn u mnie trzy razy pod rząd zawsze ciąża mimo zakwaszania czy Lukrecji u męża, diety itd
I ciekawi mnie właśnie lukrecja brana przez kobietę. Jak to tu wyjdzie u nas na forum. Jednak to zawsze jakiś inny czynnik. Ja tam wierze u Ciebie w roz [emoji166]
Miciurka ja brałam 50.
Luisa podobno 50 lepsze ma efekty i te „dobre właśnie czynniki trwają do 6 tyg. Wiec ja bym na Twoim miejscu pierwszy cykl jechała na 50 a ewentualnie jakbyś nie miała już więcej to rozważyła zmniejszenie dawki i wtedy cykl więcej.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kruszynka, dziękuje. Tak, tak przyrost jest tu ważny ale wiadomo zawsze się porównuje do poprzedniej ciazy itd.
Belle81, tak jest! Czarno na białym a nie tylko cień [emoji12]
Grabcia, dziękuje. Trzymam kciuki za Twoje staranka.
Luisa, może jest to kwestia indywidualna z tym śluzem przy Inofem. Patrzyłam na statystyki pregnitude-ten sam składnik co Inofem i jest naprawdę wysoko. Może chodzi o to ze może być więcej śluzu ale niskie pH [emoji57]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama, doceniam Twoja wiarę we mnie. Moc męża się zmniejszyła, śluzu teraz było mniej ale wg mnie szybkie j&d i zakwaszanie uniemożliwiało zajście w ciaze. My tutaj sobie tak piszemy j&d, ale wiadomo każda z nas robi to w inny sposób. Pisząc ze zrobiła małe j&d dla innej staraczki jest duze itd.
Kiedyś udało mi się zajść w ciaze (biochemiczna niestety) ale z dużym odstępem, j&d i mega zakwaszaniem. W ostatnich miesiącach te czynniki były ale nie tak restrykcyjnie jak przy tamtych starankach i pomimo tego nie zachodziłam. Wiec siła rzeczy płodność mogła nam trochę spaść.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gosica teraz pozostaje cierpliwie czekać [emoji7]
Na kiedy wam wychodzą terminy porodów? Marzycielka, Kruszynka i Ty Gosica?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosica to teraz mam o czym myśleć. Może będę brac ten inofem pomimo sporej ilości śluzu... po prostu użyje więcej represh? Ajjj mam o czym myśleć....

Fajnie ze już jesteś po i masz spokojna głowa w sensie supli itp :-) cieszę się ze ci się udało :)

Witam, jestem nowa na tym wątku :) Mogłabym do Was dołączyć? Postanowiliśmy za jakiś czas zacząć starania o trzecia dzidzie, mam już dwóch synków :) i chciałbym spróbować pomoc szczęściu, może będzie córka za trzecim razem :) jakie są Wasze doświadczenia ? Co stosujecie?

reklama
Imama ja TP z om mam na 1 listopada a według usg pokrywa się mi z owu i wychodzi na 4 listopada.

Zuzanna witaj. Dziewczyny na pewno Ci pomogą ;-)

Dziewczyny a jakie ma działanie ta lukrecja?
Szkoda że nie nie spróbowałam jej, może by mi pomogła aby mieć ta corcie.

Do góry