reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szkoda ze tej Lukrecji nie można w czasie kp! No ale niby czytałam ze herbatki jak najbardziej. Ale chyba i tak w połączeniu z Clo to nie można żadnych ziół?

Zostanę przy Clo + inofem plus zurawina. Najgorsze ze u mnie pojawił się śluz płodny i to wcale nie mało :/

reklama
Luisa, ja na kolejny cykl miałam dokładnie taki plan clo+Inofem. Na razie nie chce się pozbywać clo, ale jeśli wszystko będzie OK to za jakiś czas chętnie się i tym podzielę [emoji56]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gosica- abiofem to zel jak rephresh , jesli nie bedziesz korzystac z inofemu to chetnie odkupie,szyszki tez ;), a rephresh akurat zdazylam kupic! Juz przyszedl do domu [emoji23], moze baby girl.sie skusi hehe ,

Ja kochana w nic nie wierze w 100% wszystko biore pol ma pol, dlatego samego bdm balabym sie zastosowac,a z lukrecja , zuraeina rephresh itp to juz zmienia postac rzeczy :), troszeczke bdm padlo teraz w procentach ale nigdy nie bylam zdecydowana zeby isc wyłacznie jedna metoda, mysle ze masz super szanse na corke ! Naprawde super sway !!! Kciuki mocne

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Luisa, niestety podczas kp ziół nie wolno, zwłaszcza kiedy bierzesz clo, nawet mięty pic nie wolno! Marze o córeczce, zastanawiam się czy żeby ta lukrecja u dziewczyn miała działanie dziewczynkowe to może trzeba ja dluzej brać?ja miałam tylko jeden cykl.
Miciurka, dogadamy się z suplami ;)
Rephresh jakby co wykorzystam, szyszki i Inofem kupiłam na dniach, świeżutkie ;) mąż już się cieszy ze nie będzie łykać tabsow a zwłaszcza pic tego OLE.

Luisa, jest chyba zalecenie clo na max 3 cykle a potem przerwa. Gdzieś na GD czytałam ze babki brały 6 cykli. Generalnie im krócej tym lepiej bo lek nie jest obojętny na nasz organizm.

Luisa ja bede brala clo, lukrecje inofem i zurawine w czerwcu

Jak masz duzo sluzu to raczej rephresh juz powinnas co 3 dzien uzyc przy cyklu staraniowym ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka tak zrobię, ogólnie miałam go mało! A ten cykl nagle pokazuje ze go dużo! Chociaż nie wiem co to znaczy dużo, w gaciach mokro nie mam ( haha ) ale przy wizycie w wc widać ze śluz płodny ehhhhh

Miciurka chcesz lukrecję przy clo? Myślałam ze nie można! Zreszta ja nie mogę tak czy siak ;P wiec obejdę się smakiem. Hahhaaa

Ja się boje ze moja gin mi clo nie przepisze motywując to tym żeby najpierw spróbować bez itp :o wiec mam na dwa cykle ...

reklama
Ja tez taki mam plan na kwiecien clo zurawina i inofem najbardziej boje sie w strzelenie przed owu z tymi starankami. Jaki macie na to patent?

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry