reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Szkoda ze tej Lukrecji nie można w czasie kp! No ale niby czytałam ze herbatki jak najbardziej. Ale chyba i tak w połączeniu z Clo to nie można żadnych ziół?

Zostanę przy Clo + inofem plus zurawina. Najgorsze ze u mnie pojawił się śluz płodny i to wcale nie mało :/

reklama
Luisa, ja na kolejny cykl miałam dokładnie taki plan clo+Inofem. Na razie nie chce się pozbywać clo, ale jeśli wszystko będzie OK to za jakiś czas chętnie się i tym podzielę [emoji56]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gosica- abiofem to zel jak rephresh , jesli nie bedziesz korzystac z inofemu to chetnie odkupie,szyszki tez ;), a rephresh akurat zdazylam kupic! Juz przyszedl do domu [emoji23], moze baby girl.sie skusi hehe ,

Ja kochana w nic nie wierze w 100% wszystko biore pol ma pol, dlatego samego bdm balabym sie zastosowac,a z lukrecja , zuraeina rephresh itp to juz zmienia postac rzeczy :), troszeczke bdm padlo teraz w procentach ale nigdy nie bylam zdecydowana zeby isc wyłacznie jedna metoda, mysle ze masz super szanse na corke ! Naprawde super sway !!! Kciuki mocne

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Luisa, niestety podczas kp ziół nie wolno, zwłaszcza kiedy bierzesz clo, nawet mięty pic nie wolno! Marze o córeczce, zastanawiam się czy żeby ta lukrecja u dziewczyn miała działanie dziewczynkowe to może trzeba ja dluzej brać?ja miałam tylko jeden cykl.
Miciurka, dogadamy się z suplami ;)
Rephresh jakby co wykorzystam, szyszki i Inofem kupiłam na dniach, świeżutkie ;) mąż już się cieszy ze nie będzie łykać tabsow a zwłaszcza pic tego OLE.

Luisa, jest chyba zalecenie clo na max 3 cykle a potem przerwa. Gdzieś na GD czytałam ze babki brały 6 cykli. Generalnie im krócej tym lepiej bo lek nie jest obojętny na nasz organizm.

Luisa ja bede brala clo, lukrecje inofem i zurawine w czerwcu

Jak masz duzo sluzu to raczej rephresh juz powinnas co 3 dzien uzyc przy cyklu staraniowym ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka tak zrobię, ogólnie miałam go mało! A ten cykl nagle pokazuje ze go dużo! Chociaż nie wiem co to znaczy dużo, w gaciach mokro nie mam ( haha ) ale przy wizycie w wc widać ze śluz płodny ehhhhh

Miciurka chcesz lukrecję przy clo? Myślałam ze nie można! Zreszta ja nie mogę tak czy siak ;P wiec obejdę się smakiem. Hahhaaa

Ja się boje ze moja gin mi clo nie przepisze motywując to tym żeby najpierw spróbować bez itp :o wiec mam na dwa cykle ...

reklama
Ja tez taki mam plan na kwiecien clo zurawina i inofem najbardziej boje sie w strzelenie przed owu z tymi starankami. Jaki macie na to patent?

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry