reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katrinaa gratuluje. Super wiadomości. Jak widać z samego zdj ciężko określić
Gosica jak z tego nie będzie córki to tak jak Miciurka nie wierze już w nic!!
Luisa czasem dziewczyny tną clo na dwie tabletki i wtedy wychodzi 25 mg a jaka dawkę masz?
Ja miałam 50.
Kredkaczarna na testo wpływają pewne produkty. Między innymi gorzka czekolada, oliwa z oliwek ale już nie pamietam co jeszcze. Kiedyś tu listę pisałam i się stosowałam. Nie jadłam tych produktów przez 7 miesiecy!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Baby_girl cieszę się ze mogłam Ci poprawić nastrój [emoji6]
Imama, ja nabrałam duzego dystansu do planowania po Twoim usg. Ty tez bardzo dużo zrobiłaś, do dzisiaj do mnie nie dociera ze nosisz po sercem synka. Albo będzie niespodzianka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama chyba mam 50. Z racji tego ze u mnie owulacja występuje to może faktycznie wezmę 25? Co sądzisz? Ma to sens czy jechać z grubej rury hahah :-)

Ah jak Gosica nie będzie miała dziewczyny to tez nie wierze już w planowanie! Serio serio i tak czekam na poród IMAMY ... bo to aż się wierzyć nie chce ze synuś :)

@Gosica gratuluję, ja miałam betę 98 13 dpo ale to przyrost jest najważniejszy[emoji110][emoji110][emoji110]
@Katrinaa wow super gratuluję corci.
@Marzycielka86, @szczypiorkowa12345 wam też ten czas się tak ciągnie matko odliczam te Tc[emoji85] we wt będzie 9tc czas mega się ciągnie....niby od 2 trymestru będzie szybko mam taką nadzieję...

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Kredka a zwykle.masz pozniej czy wczesniej bardziej 16 czy 17 dc? Mysle ze 14 dc.bym zaczynała w takim ukladzie , akurat :), no ja wlasnie te lukrecje na obnizenie testo,

Imama-a ty bralas cala.dawke clo 50? Czy na pol?

Luisa- na vitex tak nie zwracałam uwagi, femare biora to wiem,ale pytalam czy łacza z clo lukrecje lub z inositol to biora wszystko , sa takie dwie dziewczyby co braly femara,lukrecje i inositol i nie znaja plci wlasnie czekam czy faly rade obie girl sway, a jeszcze one zurawiny po 20-40tys mg min.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka zmartwiłam się ze właśnie inofem spowodował u mnie tyle śluzu . Wiec chyba odpada. I zaś zostaje bez supli dla mnie! :(

reklama
Dzieki belle81 to wlasnue czytalam ale ani soi nie jadam a maz nie bedzie slodkosci nie moge w sumie cukier to czasem do herbaty zwyklej ktora teraz zadko pije alkohol maz tez nie chce kurde kicha z tym obnizaniem testo a lukrecji nie moge

Maciurka boi wlasnie ja podstawie ostatnich cylki to tak na dwoje babka wrozyla... ale chyba bym obstawiala 16dc ze częściej:p

Grabcia ja sie zastanawiam na kiedy przesunie mi sie owu przy braniu clo. I jak ustawic staranka zeby trafic przed :)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry