reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Katrinaa gratuluje. Super wiadomości. Jak widać z samego zdj ciężko określić
Gosica jak z tego nie będzie córki to tak jak Miciurka nie wierze już w nic!!
Luisa czasem dziewczyny tną clo na dwie tabletki i wtedy wychodzi 25 mg a jaka dawkę masz?
Ja miałam 50.
Kredkaczarna na testo wpływają pewne produkty. Między innymi gorzka czekolada, oliwa z oliwek ale już nie pamietam co jeszcze. Kiedyś tu listę pisałam i się stosowałam. Nie jadłam tych produktów przez 7 miesiecy!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Baby_girl cieszę się ze mogłam Ci poprawić nastrój [emoji6]
Imama, ja nabrałam duzego dystansu do planowania po Twoim usg. Ty tez bardzo dużo zrobiłaś, do dzisiaj do mnie nie dociera ze nosisz po sercem synka. Albo będzie niespodzianka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama chyba mam 50. Z racji tego ze u mnie owulacja występuje to może faktycznie wezmę 25? Co sądzisz? Ma to sens czy jechać z grubej rury hahah :-)

Ah jak Gosica nie będzie miała dziewczyny to tez nie wierze już w planowanie! Serio serio i tak czekam na poród IMAMY ... bo to aż się wierzyć nie chce ze synuś :)

@Gosica gratuluję, ja miałam betę 98 13 dpo ale to przyrost jest najważniejszy[emoji110][emoji110][emoji110]
@Katrinaa wow super gratuluję corci.
@Marzycielka86, @szczypiorkowa12345 wam też ten czas się tak ciągnie matko odliczam te Tc[emoji85] we wt będzie 9tc czas mega się ciągnie....niby od 2 trymestru będzie szybko mam taką nadzieję...

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Kredka a zwykle.masz pozniej czy wczesniej bardziej 16 czy 17 dc? Mysle ze 14 dc.bym zaczynała w takim ukladzie , akurat :), no ja wlasnie te lukrecje na obnizenie testo,

Imama-a ty bralas cala.dawke clo 50? Czy na pol?

Luisa- na vitex tak nie zwracałam uwagi, femare biora to wiem,ale pytalam czy łacza z clo lukrecje lub z inositol to biora wszystko , sa takie dwie dziewczyby co braly femara,lukrecje i inositol i nie znaja plci wlasnie czekam czy faly rade obie girl sway, a jeszcze one zurawiny po 20-40tys mg min.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka zmartwiłam się ze właśnie inofem spowodował u mnie tyle śluzu . Wiec chyba odpada. I zaś zostaje bez supli dla mnie! :(

reklama
Dzieki belle81 to wlasnue czytalam ale ani soi nie jadam a maz nie bedzie slodkosci nie moge w sumie cukier to czasem do herbaty zwyklej ktora teraz zadko pije alkohol maz tez nie chce kurde kicha z tym obnizaniem testo a lukrecji nie moge

Maciurka boi wlasnie ja podstawie ostatnich cylki to tak na dwoje babka wrozyla... ale chyba bym obstawiala 16dc ze częściej:p

Grabcia ja sie zastanawiam na kiedy przesunie mi sie owu przy braniu clo. I jak ustawic staranka zeby trafic przed :)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry