reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gosica-super!! Ztob 2 bete przyrost sie liczy :)

Kredka-moj byl oslabiony na poczatku pozniej juz nie wiec mam nadzieje ze po przerwie znow go sieknie :) , kredka wylicz sobie dzien owu z ostatnich 3 cykli dodaj cd do siebie i podziel przez 3, jak byly mniej wiecej owu cd14 lub 15 to bym serduchowala cd 12 , i od tego bym.zaczela osobiscie ja :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

O super dzieki Maciurka :* ja mam zwykle owu 16-17. Wiec zanaczylam sobie wstepnie ze 12dc bym robila staranka ale moze za pozno by bylo.. to moze w 13dc spróbuje

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny, jakoś cieżko bylo mi uwierzyć:p
Gosica gratuluje ciąży:biggrin2:
Moje staranka byly tylko raz, 2 dni przed owulacja,kiedy testy byly juz naprawde mocne, mąż tuż przed brał goracą kąpiel a i bralam castangus przez 2 miesiace a w 3 mmwlasnie wlasnie zaskoczylo:laugh2:Chłopcow mam z częstych staranek.Zrobiłam nie za wiele, ale jednak moze to wystarczyło, skoro okazuje się ze mieszka u mnie dziewuszka, o której tak marzylam:-D

Miciurka, oczywiście kolejna betę zrobię w poniedziałek.
Widzę, ze castagnus brałaś -to samo co Vitex. Któraś z Ann brała tez to przez pare cykli i urodziła dziewczynke.
Może suple cos pomogły+szczęście i marzenie spełnione [emoji6]Gratuluje i życzę spokojnej ciazy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale mam dziś dobry humor - po wczorajszej wizycie Marzycielki i dzisiejszej pięknej niespodziance Gosica :D tak ma być tutaj już zawsze, Dziewczyny ;) i jeszcze Katerinaa co się marzenie spełniło, żyć nie umierać Mamusie :D

Do góry