reklama
@Gosica ja miałam min 5dni a myśle, ze jeszcze więcej wiec 3-3,5 dnia to ideolo [emoji1307]
A ja już mam wyśnioną córeczkę od @Marzycielka86 także ufff!
@Katrinaa gratulacje!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja już mam wyśnioną córeczkę od @Marzycielka86 także ufff!
@Katrinaa gratulacje!
Gosica
Fanka BB :)
Leeleth, widzisz probuje się doszukiwać różnych czynników, odstęp. A płeć dziś ja będzie wynikiem tych czynników i szczęścia.
Na razie bardzo bardzo się cieszę z pozytywu, cały czas czekam na betę.
Marzycielka wysnuła Ci córeczkę, mi 2 kreseczki. Aż trudno w to uwierzyc [emoji6] jakby nie patrzeć jesteś o krok za mną, bo doczekasz się córki, sny Marzycielki cos znaczą-widzisz to na moim przykładzie.
Na razie bardzo bardzo się cieszę z pozytywu, cały czas czekam na betę.
Marzycielka wysnuła Ci córeczkę, mi 2 kreseczki. Aż trudno w to uwierzyc [emoji6] jakby nie patrzeć jesteś o krok za mną, bo doczekasz się córki, sny Marzycielki cos znaczą-widzisz to na moim przykładzie.
Luisa, tak moze wezme jeden bez lukrecji zeby zobaczyc tempki, ale ogolnie laski biora i clo i lukrecje albo femara i lukrecja,
Mi tez nie przepisali clo odkupiłam,
Gosica-zazdroszcze Ci tego juz spokoju wewnetrznego ze jest juz PO! Maz pewnie pod sufit skacze ze supli brac nie musi hahha [emoji23]
Kurde.moj maz.witaminy kupil i sie martwie ze przez nie bedzie chłopiec lol ale pobierzemy chyba z miesiac zeby sie podreperowac , i pozniej w maju nic a czerwiec zaczniemy,
Marzycielka noooo snij o mnie buhahhahah [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi tez nie przepisali clo odkupiłam,
Gosica-zazdroszcze Ci tego juz spokoju wewnetrznego ze jest juz PO! Maz pewnie pod sufit skacze ze supli brac nie musi hahha [emoji23]
Kurde.moj maz.witaminy kupil i sie martwie ze przez nie bedzie chłopiec lol ale pobierzemy chyba z miesiac zeby sie podreperowac , i pozniej w maju nic a czerwiec zaczniemy,
Marzycielka noooo snij o mnie buhahhahah [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
kitqa
Patrycja sorry nic nie widzę, a strzelać nie będę.
Hey Marzycielka86! Przed snem pomysł o mnie hehe też chcę wiedziec czy i jakiego będę mieć trzeciego dzieciaczka [emoji7]
Gosica analizuje wszystko co się da [emoji57] tak aby być przygotowana jak by co...
Baby_girl spoko oko [emoji6] to pewnie mąż zadowolony z nowej metody? [emoji57]
Katrinaa Gratuluję córci [emoji847][emoji7]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Hey Marzycielka86! Przed snem pomysł o mnie hehe też chcę wiedziec czy i jakiego będę mieć trzeciego dzieciaczka [emoji7]
Gosica analizuje wszystko co się da [emoji57] tak aby być przygotowana jak by co...
Baby_girl spoko oko [emoji6] to pewnie mąż zadowolony z nowej metody? [emoji57]
Katrinaa Gratuluję córci [emoji847][emoji7]
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kredkaczarna
Wiecie co ja tak czytam was i powiem ze specjalnie nie widze zeby moj maz jakis oslabiony byl przy lukrecji... z tym ze my codziennie niebserduszkujemy czasem sie zdazy dwa razy dzien po dniu. Przy drugim synku probowalismy metode codzinnie ale nie dawal rady
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: