reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny, widzę zwarta grupa będzie na clo, żurawinie i nawet na Lukrecji. Będę trzymała za Was kciuki. Ciekawa jestem tej taktyki bo tez planowałam w to wchodzić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Luisa, ja 2 szanse z clo zmarnowałam bo robiłam za szybki j&d i być może za dużo się zakwaszalam.

Leeleth, widzisz probuje się doszukiwać różnych czynników, odstęp. A płeć dziś ja będzie wynikiem tych czynników i szczęścia.
Na razie bardzo bardzo się cieszę z pozytywu, cały czas czekam na betę.
Marzycielka wysnuła Ci córeczkę, mi 2 kreseczki. Aż trudno w to uwierzyc [emoji6] jakby nie patrzeć jesteś o krok za mną, bo doczekasz się córki, sny Marzycielki cos znaczą-widzisz to na moim przykładzie.

Luisa, tak moze wezme jeden bez lukrecji zeby zobaczyc tempki, ale ogolnie laski biora i clo i lukrecje albo femara i lukrecja,

Mi tez nie przepisali clo odkupiłam,

Gosica-zazdroszcze Ci tego juz spokoju wewnetrznego ze jest juz PO! Maz pewnie pod sufit skacze ze supli brac nie musi hahha [emoji23]

Kurde.moj maz.witaminy kupil i sie martwie ze przez nie bedzie chłopiec lol ale pobierzemy chyba z miesiac zeby sie podreperowac , i pozniej w maju nic a czerwiec zaczniemy,

Marzycielka noooo snij o mnie buhahhahah [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Patrycja sorry nic nie widzę, a strzelać nie będę.

Hey Marzycielka86! Przed snem pomysł o mnie hehe też chcę wiedziec czy i jakiego będę mieć trzeciego dzieciaczka [emoji7]
Gosica analizuje wszystko co się da [emoji57] tak aby być przygotowana jak by co...
Baby_girl spoko oko [emoji6] to pewnie mąż zadowolony z nowej metody? [emoji57]
Katrinaa Gratuluję córci [emoji847][emoji7]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, oj tak mąż zadowolony ze się w końcu udało no i ze wstrętnych supli lykac nie będzie musiał.
Dziewczyny, mam betę-25,4. Dzisiaj OK.14 dpo, dobry poziom?

reklama
Wiecie co ja tak czytam was i powiem ze specjalnie nie widze zeby moj maz jakis oslabiony byl przy lukrecji... z tym ze my codziennie niebserduszkujemy czasem sie zdazy dwa razy dzien po dniu. Przy drugim synku probowalismy metode codzinnie ale nie dawal rady

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry