reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jak myslicie?:) Chlopiec czy dziewczynka ?
IMG_20180322_192814.jpg

Załączniki

• IMG_20180322_192814.jpg
    IMG_20180322_192814.jpg
    516 KB · Wyświetleń: 425
reklama
A ja myślę że to dziewczynka ale nie ze zdjęcia bo nie wiem na co patrzeć. Tylko sądzę że lekarz zasugerował Ci właśnie dziewuszkę a Ty nie możesz w to uwierzyć i szukasz potwierdzenia:D

Dziewczyny a tą metodą co 4dni to nie będą za mocno żołnierzyki wzmocnione?
Kurczę im wiem więcej tym jestem głupsza.
:o

Katrinaa dla mnie to raczej chłopczyk jeśli to 24 tc prawie. Widać pęcherz i dość daleko jest to „coś”. Ale tez nóżki troszkę złączone wiec ciężko tak z samego zdj. Masz jakieś inne? Lekarz podczas usg pewnie więcej widział. Wcześniej nie określał płci?
Belle bo każda metoda czy stronka www bazuje na innych teoriach dlatego zgłupieć idzie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Katrinaa dla mnie to raczej chłopczyk jeśli to 24 tc prawie. Widać pęcherz i dość daleko jest to „coś”. Ale tez nóżki troszkę złączone wiec ciężko tak z samego zdj. Masz jakieś inne? Lekarz podczas usg pewnie więcej widział. Wcześniej nie określał płci?
Belle bo każda metoda czy stronka www bazuje na innych teoriach dlatego zgłupieć idzie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No właśnie widzę że "co kraj to obyczaj".
Trzeba w tym wszystkim zachować zdrowy rozsądek. Tylko to takie trudne gdy wststki kusi.
@Imama trzymaj się tam w dwupaku jak najdłużej. Wiem że ciężko ale dasz rade;)

reklama
Dzieki dziewczyny za opinie Lekarz zasugierowal dziewczynkę, chodz za bardzo nie był pewnien...

Imama niestety nie mam wiecej zdjeć z tego usg, a w 12 tyg lekarz dawal 50/50%...

Do góry