reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kredka kurczę raczej nie. W moim życiu bywalcy ogromne stresy które nigdy nie wpływały na @ no ale ... człowiek uczy się całe życie hehe ;)

reklama
Taka złośliwość losu. Myśle jak to rozegrać skoro ciężko będzie wyczaić 2-3 dni przed. Czy króliczki czy co 4 dni ..

Ja melduje się po wizycie. Moja dzidzia wazy 2600g i szyjka już skrócona wiec na dniach mogę rodzic. Chociaż wiadomo może człowiek przenosi i tak.
Luisa a co za supelemnty bierzesz?
Co 4 dni to na dziewczynkę. Wtedy wychodzi jeden stosunek w płodne. Mega dużo dziewczyn właśnie z rozchwianymi cyklami stosuja ta metodę na GD.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama już? Ojej. Chociaż 2600 to dla mnie maleństwo mój drugi synuś prawie 4100 ha ha

Ja biorę inofem ale od paru dni może to zaś przez to. I żurawinę.

I jakieś sensowne statystyki z tym sexem co 4 dni ?

reklama
No kruszynka jeszcze. Ale ja myśle ze spokojnie tydzień pochodzę. Nieraz tak to jest. Mój pierwszy 3150 w 38 tc i naprawdę był malusi. U mnie 36 tc się zaczął. Chciałabym ten tydzień napewno przetrzymac
Statystyki masz tu:
1521736439-c7728aa4cf8cdf0a-aaaaaa.jpeg

A tu z odstępem 2-3 dni wiec jakoś nie widzę tego BDM na poziomie 97%
1521736517-45130612201f31c6-aaaaaa.jpeg

Do góry