reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama a jak z płcią przy stosowaniu tej metody co 4 dni ?
Mi się trochę ta metoda w głowie nie mieści. Przecież zależy kiedy zaczniemy i możemy trafić w sama owu.
Ja córkę „zaplanowałam” na metodzie króliczki i stop w dzień owu. Chyba bo chciałam dzień przed owu ale wg wykresu tak myśle ze owu była wcześniej.

reklama
Naomi bo wg GD to chodzi żeby był jeden stosunek w płodne. Nie ważne czy w owu czy 3 dni przed itd. To na dziewczynkę.
Moim zdaniem za dużo czynników żeby opierać się na jednym ze to dzięki temu ta córka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Naomi rób tak samo. Bo czytałam staranka jednej na GD która ma dwie córki i kombinowała innymi metodami żeby mieć trzecia córkę a wyszedł jej chłopczyk. Co byłam pewna ze jej się uda bo jednak miła „predyspozycje”
A co 4 dzień liczymy 1 dc i wtedy 4 dc i 8 dc.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie Czytam was juz od jakiegos czasu.... i postanowilam wkoncu sie odezwac mam 2 synkow, a teraz jestem w 3 ciaży no i marzy mi sie dziewczynka... bylam dzis na usg to jest 23+5 i lekarz zasugierowal......, moze jakos wy sprujecie ocenic ze zdjecia ktore wstawie, to potem wam napisze co zasugierowal... tylko nie mam pojecia jak tu sie zdjecia wstawia... pomozcie...

Witajcie Czytam was juz od jakiegos czasu.... i postanowilam wkoncu sie odezwac mam 2 synkow, a teraz jestem w 3 ciaży no i marzy mi sie dziewczynka... bylam dzis na usg to jest 23+5 i lekarz zasugierowal......, moze jakos wy sprujecie ocenic ze zdjecia ktore wstawie, to potem wam napisze co zasugierowal... tylko nie mam pojecia jak tu sie zdjecia wstawia... pomozcie...

reklama
Witaj @Katrinaa :)
Gratuluję ciąży.
A zdjęcie? Musisz ściągnąć aplikację babyboom a tam już sobie poradzisz ;)

Do góry