reklama
Katrina-a masz jeszcze jakieś foto dzidzi?
Edit:jak masz ze wczesniejszych usg to moze byc, mi ciezko z tego usg okreslic ,
Albo dziewczynka albo chlopczyk z podwinietym siurkiem[emoji23], ale u mojego syna bardziej odstawalo niz tu widze
Edit:jak masz ze wczesniejszych usg to moze byc, mi ciezko z tego usg okreslic ,
Albo dziewczynka albo chlopczyk z podwinietym siurkiem[emoji23], ale u mojego syna bardziej odstawalo niz tu widze
Ostatnia edycja:
Grabcia123
Fanka BB :)
Hej Grabcia123 w tym cyklu co się udało zajść w ciażę to byl tylko jeden raz,kolo 2 dni przed owulacja, maż przed goraca kapiel i tylko tyle, wiec za bardzo nic nie zrobilismy, poprzednich 2 chlopcow mamy z czestych staranek, a teraz tak naprawdę nie wiem co bedzie
Imama
Fanka BB :)
Katrina E No jak zasugerował dziewczynkę to duże szanse [emoji166] tak jak pisałam. On napewno więcej widział bo na tym zdj to ciężko naprawdę bo siusiaka jakotako nie ma.
Ja bym pewnie poszła na usg 3D żeby się dowiedzieć bo pewnie się docEkac nie umiesz. Kciuki za córeczkę [emoji7] a jesli chodzi o staranka to ważne ze chociaż mała zmiana
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja bym pewnie poszła na usg 3D żeby się dowiedzieć bo pewnie się docEkac nie umiesz. Kciuki za córeczkę [emoji7] a jesli chodzi o staranka to ważne ze chociaż mała zmiana
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
@Luisa2018 nie pamietam jaka metoda była przy synku. Chciałam po prostu zajść w ciąże nic nie liczyłam nic nie stosowałam. Ale wydaje mi się ze starania były może co 2 dni w okresie owulacyjnym.Naomi a synek jaka metoda Ci wyszedł?
Podziel się: