reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jak myslicie?:) Chlopiec czy dziewczynka ?
IMG_20180322_192814.jpg

Załączniki

• IMG_20180322_192814.jpg
    IMG_20180322_192814.jpg
    516 KB · Wyświetleń: 420
reklama
A ja myślę że to dziewczynka ale nie ze zdjęcia bo nie wiem na co patrzeć. Tylko sądzę że lekarz zasugerował Ci właśnie dziewuszkę a Ty nie możesz w to uwierzyć i szukasz potwierdzenia:D

Dziewczyny a tą metodą co 4dni to nie będą za mocno żołnierzyki wzmocnione?
Kurczę im wiem więcej tym jestem głupsza.
:o

Katrinaa dla mnie to raczej chłopczyk jeśli to 24 tc prawie. Widać pęcherz i dość daleko jest to „coś”. Ale tez nóżki troszkę złączone wiec ciężko tak z samego zdj. Masz jakieś inne? Lekarz podczas usg pewnie więcej widział. Wcześniej nie określał płci?
Belle bo każda metoda czy stronka www bazuje na innych teoriach dlatego zgłupieć idzie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Katrinaa dla mnie to raczej chłopczyk jeśli to 24 tc prawie. Widać pęcherz i dość daleko jest to „coś”. Ale tez nóżki troszkę złączone wiec ciężko tak z samego zdj. Masz jakieś inne? Lekarz podczas usg pewnie więcej widział. Wcześniej nie określał płci?
Belle bo każda metoda czy stronka www bazuje na innych teoriach dlatego zgłupieć idzie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No właśnie widzę że "co kraj to obyczaj".
Trzeba w tym wszystkim zachować zdrowy rozsądek. Tylko to takie trudne gdy wststki kusi.
@Imama trzymaj się tam w dwupaku jak najdłużej. Wiem że ciężko ale dasz rade;)

reklama
Dzieki dziewczyny za opinie Lekarz zasugierowal dziewczynkę, chodz za bardzo nie był pewnien...

Imama niestety nie mam wiecej zdjeć z tego usg, a w 12 tyg lekarz dawal 50/50%...

Do góry