reklama
belle81
Fanka BB :)
Hmmm,musisz poczekać na specjalistki od oceniania takich fotografii. Ja niestety się nie znamJak myslicie? Chlopiec czy dziewczynka ?Zobacz załącznik 843455
kredkaczarna
Mi wyglada na dziewuche bo jajka to ja sie naogladalam
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Imama
Katrinaa dla mnie to raczej chłopczyk jeśli to 24 tc prawie. Widać pęcherz i dość daleko jest to „coś”. Ale tez nóżki troszkę złączone wiec ciężko tak z samego zdj. Masz jakieś inne? Lekarz podczas usg pewnie więcej widział. Wcześniej nie określał płci?
Belle bo każda metoda czy stronka www bazuje na innych teoriach dlatego zgłupieć idzie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Belle bo każda metoda czy stronka www bazuje na innych teoriach dlatego zgłupieć idzie.
belle81
No właśnie widzę że "co kraj to obyczaj".Katrinaa dla mnie to raczej chłopczyk jeśli to 24 tc prawie. Widać pęcherz i dość daleko jest to „coś”. Ale tez nóżki troszkę złączone wiec ciężko tak z samego zdj. Masz jakieś inne? Lekarz podczas usg pewnie więcej widział. Wcześniej nie określał płci?
Trzeba w tym wszystkim zachować zdrowy rozsądek. Tylko to takie trudne gdy wststki kusi.
@Imama trzymaj się tam w dwupaku jak najdłużej. Wiem że ciężko ale dasz rade
reklama
Podziel się: