reklama
Marzycielka86
Fanka BB :)
Belle tak wiem że to żarty i tak to odbieram Ale człowiek robi wszystko aby osiągnąć upragniony cel ;-) A tym bardziej wolę tu pytać bo tu jest zrozumienie bo gdzie indziej bo nie ma.
kredkaczarna
O kurde a wlasnie zrobilam zamowienie na gemini i moglam dobrac zyrtec
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Arya dziekuje Jagoda za 10 dni bedzie miala 8 miesiecy! I tez jestem w szoku kiedy to przeleciwlo?
Dzisiaj zaczela pelzac i czolgac sie.Ogolnie straszna maruderka z niej prawdziwa kobietka.
Twoja Sonia juz 9.5 maskra leci czas..
Airfix Liwia juz roczek bedzie miala szkoda ze juz nie zaglada do nas;-(
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzisiaj zaczela pelzac i czolgac sie.Ogolnie straszna maruderka z niej prawdziwa kobietka.
Marzycielka86
Maziajka Liwia Airfix 6 lutego miała roczek :-) Faktycznie szkoda że już tu nie zagląda :-(
anija.82
A co u faceta powoduje Sudafed? Czułas różnice po zyrtek?Anja na wysuszenie to zyrtec typowo na alergie. Sudafed lepiej jak coś żeby facet brał niż kobieta.
Ja mam alergie wiec u mnie w cyklu starankowym brałam codziennie.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Imama
Belle już nie pamietam tych dawek [emoji85] Gosica pewnie pomoże
Dziewczyny już wiem dlaczego soja dla faceta Na córkę: Link do: Soja. Jeść, czy nie jeść? - healthy plan by ann
Dziewczyny już wiem dlaczego soja dla faceta Na córkę: Link do: Soja. Jeść, czy nie jeść? - healthy plan by ann
Arya
Przy chłopcach było często. Pierwszy syn 7mc starań, drugi 6mc. Bez znaczenia była już płeć, ważne żeby było. Więc sex całe dni płodne [emoji6].Arya a jak było z częstotliwością staranek przy synach? Były częste czy raz w owu? A jakie przy córci?
Przy małej tylko 2 razy. Raz 5 dni przed owu(1 raz)i 3 dni przed (też tylko 1 raz).
Udało się za 1 razem, chociaż powiem szczerze liczyłam na kilka mcy i było to dla mnie lekkim zaskoczeniem [emoji3]. Wiedziałam, że będę miała córkę od początku. Chyba tak sobie mocno w głowie zakodowalam, że inna metoda i będzie córka [emoji6]. Oczywiście syna też bym kochała.
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Arya
Sonia chodzi od jakiegoś czasu przy meblach. [emoji3] zęby jej dokuczaja więc też marudzi.Arya dziekuje Jagoda za 10 dni bedzie miala 8 miesiecy! I tez jestem w szoku kiedy to przeleciwlo?
Pisałam ostatnio z Katja, jej Liwia też już fajna duża dziewczynka [emoji3]. Jestem ciekawa jak Millo, chyba do niej napisze [emoji3]. Urodziła w grudniu jeśli dobrze pamiętam?
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: