mihasiaaa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maziajko, co u Ciebie? Jak malutka? Pozdrawiam gorąco z 9mc już Sonią [emoji7]Ana slicznotka ja nim przeczytalam co napisalas to fotke spojrzalam i mowie o matko jaka slicznktka!!
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Miciurka, trzymam kciuki [emoji3] czekam na pozytywne wieści kochana [emoji8]Dziewczyny o ktorej wy watajecie ?! Czy wasze dzieci wam nie daja spac [emoji23][emoji85] ja to ciagle nie wyspana chodze , hah , i tym bardziej zmeczona
Zawiode was dzis nie testuje tylko jutro , jak ma cos byc to moze bedzie,apka mi pokazuje niby 3 dni do okresu ?! Ja mysle ze 2 po moich obliczeniach ..ciekawe
Ana - gratulacje jeszcze raz sliczna jest - pyzunia hihi
Od razu mowie ja lubie slpdycze czesto podjadalam i mam chlopcow, moze cos z ta glukoza jest na rzeczy
Tak leleeth bardzo byn chciala złapac ten wolny ciazowy dziewczynkowy brzuszek !
Jeszcze wam wysle z innego forum taka sciaga szybka na dziewczynke
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie testy owu pokazały ciąże wcześniej niż ciążowe. Bodajże 3dni przed. Wszystko opisywałam na bb [emoji3]. Stare starczki Marciuka, Maziajka pamiętają [emoji3]Dziewczyny gdzieś przeczytalam wypowiedź że test owulacyjny może wykryć wczesna ciąże (polecane te zielone które mam) i dla jaj zrobiłam sobie przed chwilą... I wyszło coś takiego oczywiście to niewiele dla mnie znaczy do momentu kiedy zr test ciążowy a zrobię go najwcześniej w niedzielę, ale czy test owu w 10dpo ma wykazać kreski?
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
WitajMnie testy owu pokazały ciąże wcześniej niż ciążowe. Bodajże 3dni przed. Wszystko opisywałam tutaj prawie 9mc temu[emoji3]. Stare starczki Marciuka, Maziajka pamiętają [emoji3]
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom