reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
1518451310-c40251ce55452d3c-aaaaaa.png
1518451314-24e085a1034d498b-aaaaaa.png
1518451318-2e735b75dea02e40-aaaaaa.png

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny o ktorej wy watajecie :)?! Czy wasze dzieci wam nie daja spac [emoji23][emoji85] ;) ja to ciagle nie wyspana chodze , hah , i tym bardziej zmeczona

Zawiode was dzis nie testuje tylko jutro , jak ma cos byc to moze bedzie,apka mi pokazuje niby 3 dni do okresu ?! Ja mysle ze 2 po moich obliczeniach ..ciekawe

Ana - gratulacje jeszcze raz sliczna jest - pyzunia ;) hihi

Od razu mowie ja lubie slpdycze czesto podjadalam i mam chlopcow, moze cos z ta glukoza jest na rzeczy

Tak leleeth bardzo byn chciala złapac ten wolny ciazowy dziewczynkowy brzuszek !

Jeszcze wam wysle z innego forum taka sciaga szybka na dziewczynke ;)

1518163974-c72a38af8090cd11-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Miciurka, trzymam kciuki [emoji3] czekam na pozytywne wieści kochana [emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

Kredka - jeszcze nie ale mysle o tym egs :) ,

Pytałam tych dziewczyn co to zrobiły to mowia ze pocwiczyły kilka cykli i na np.3-4 zrobiła faktyczne starania i juz w ciazy lol - szybko co a ph miala 3.8-4.1 , to strasznie nisko bede ja sledzic czy jej sie uda ta corka ,

Arya- dawno Cie nie bylo! Jak malutka jak tam zdrowko :)!
Ty juz corke masz prawie roczna a ja dalej o mojej marze [emoji85][emoji28]
Narazie zero pozytywnych ale.moze wkrotce ;)

Ale jaja... pogadalam.szczerze z mezem i zgadza sie na EGS!!! Wow w szoku jestem! Jak nam sie teraz nie uda to chyba sie zainteresuje i w lipcu sprobuje juz egs a wczesniejsze miesiace bede cwiczyc ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny gdzieś przeczytalam wypowiedź że test owulacyjny może wykryć wczesna ciąże (polecane te zielone które mam) i dla jaj zrobiłam sobie przed chwilą... I wyszło coś takiego oczywiście to niewiele dla mnie znaczy do momentu kiedy zr test ciążowy a zrobię go najwcześniej w niedzielę, ale czy test owu w 10dpo ma wykazać kreski?
1518174242-03ebc29a83382567-aaaaaa.jpeg

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)
Mnie testy owu pokazały ciąże wcześniej niż ciążowe. Bodajże 3dni przed. Wszystko opisywałam na bb [emoji3]. Stare starczki Marciuka, Maziajka pamiętają [emoji3]

Ostatnia edycja:
Mnie testy owu pokazały ciąże wcześniej niż ciążowe. Bodajże 3dni przed. Wszystko opisywałam tutaj prawie 9mc temu[emoji3]. Stare starczki Marciuka, Maziajka pamiętają [emoji3]

Witaj :)
To zdradz nam ten przepis na dziewczynkę.
Co trzeba zrobić aby mieć wymarzoną córeczkę.

Maciurka a masz dostep do sprzetu? :p ja bym sie pewnie zastanowila ale recznie to nic nie zrobie hehe

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Araya co tam właśnie u Ciebie? Jak Sonia?
Miciurka co znaczy ćwiczyć przy tym EGS?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry