reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Arya dzięki. U mnie przy synach też przytulanka były częste, co 2 dni. Więc teraz próbuje robić na odwrót :-D

Maziajka ja też niedawno pisałam z Airfix na fb i pisała że malutka już chodzi, jest cały czas wesoła uśmiechnięta i jest spokojnym dzieckiem. Tylko właśnie mają co chwilę problemy zdrowotne, nawet Airfix była w szpitalu bo coś z sercem miała nie tak.

Imama czyli mam szanse na córkę jak mąż bierze soje :-D
No czytałam, ta soja może nieźle namieszać. Może warto spróbować...

@Mikallo Super kochana jest! [emoji7] i jaki malutki, w sam raz [emoji7]
To jak ma w końcu na imię? Łukaszek czy Adaś?

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Mikallo gratuluję. Dużo zdrówka dla synka i dla Ciebie.

Luisa mój mąż brał ta soje nieświadomie bo razem z innymi witaminami. Daje mu taki zestaw witamin aby podniesc plodnosc.

Dziewczyny wczoraj 12.02 o 17:00 przyszedl na świat mój ukochany synek :D 3100g i 56 długości szczescia. Pozdrawiam Was Ciotki i dziekujemy za kciuki :*
Brawo! Zdrówka dla Was!
I poproszę o wysłanie niebieskich fluidkow![emoji4]
Ale to musi być cudowne uczucie spełnić swoje marzenie.... [emoji7]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

1518506923-7de439d9be33c136-aaaaaa.png

Tylko trzeba by zmienić opakowanie, bo mężowie moga się przerazić co te szalone żony im na menopauze podają ;)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry