reklama
belle81
Fanka BB :)
No czytałam, ta soja może nieźle namieszać. Może warto spróbować...Arya dzięki. U mnie przy synach też przytulanka były częste, co 2 dni. Więc teraz próbuje robić na odwrót
Maziajka ja też niedawno pisałam z Airfix na fb i pisała że malutka już chodzi, jest cały czas wesoła uśmiechnięta i jest spokojnym dzieckiem. Tylko właśnie mają co chwilę problemy zdrowotne, nawet Airfix była w szpitalu bo coś z sercem miała nie tak.
Imama czyli mam szanse na córkę jak mąż bierze soje
belle81
Super! 3100g szczęściaDziewczyny wczoraj 12.02 o 17:00 przyszedl na świat mój ukochany synek 3100g i 56 długości szczescia. Pozdrawiam Was Ciotki i dziekujemy za kciuki :*
Zdrówka dla obojga.
Marzycielka86
Mikallo gratuluję. Dużo zdrówka dla synka i dla Ciebie.
Luisa mój mąż brał ta soje nieświadomie bo razem z innymi witaminami. Daje mu taki zestaw witamin aby podniesc plodnosc.
Luisa mój mąż brał ta soje nieświadomie bo razem z innymi witaminami. Daje mu taki zestaw witamin aby podniesc plodnosc.
kinga_z1
Brawo! Zdrówka dla Was!Dziewczyny wczoraj 12.02 o 17:00 przyszedl na świat mój ukochany synek 3100g i 56 długości szczescia. Pozdrawiam Was Ciotki i dziekujemy za kciuki :*
I poproszę o wysłanie niebieskich fluidkow![emoji4]
Ale to musi być cudowne uczucie spełnić swoje marzenie.... [emoji7]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
belle81
Koniecznie! Najlepiej przesypać do butelki po piwie
Tylko trzeba by zmienić opakowanie, bo mężowie moga się przerazić co te szalone żony im na menopauze podają
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: