reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Arya tak Katja sie udziela na lipcowkach wiec z nia mam kontakt.
Mozw nie dlugo Sonka ruszy;D i dopiero sie zacznie.Moja marudzi a zebow nie ma dalej bezzebna.

Millo pisala nie dawno tutaj na watku
Urodzila w Grudnku Inke;)

No i jeszcze Julianka Eleny chyba niedlugo roczek bedzie miala.

Marzycielka tak jakos mi sie kojarzylo ...jakis czas temu pisalam na priv z nia.Wiem ze miala troche problemow zdrowotnych z Liwka i pewnie dlatego nie ma czasu na forum.Mam nadzieje ze sie u nich ulozylo.

Jakby nie patrzec troche tych dsiewczynek z watku sie zrodzilo;p

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Arya- dzieki! Fajnie ze y was wszystko ok! widzisz dalej walcze a ostatnio myslalam.o Tobie i chyba przywołałam, hihi, tez robie wlasnie inaczej jak w poprzednich ciazach ,no i moze cos z tego bedzie ;) napewno nie omieszkam sie pochwalic [emoji23]

Anija- ty na dziewczynke tak ? Suplementy !! Koniecznie zebys sie sluzu pozbyła, zurawina od okresu do owulacji - po 15-20tys mg.

Imama- chodzi o to ze trzeba pocwiczyc jak rozdzielac plemniki i jak je rozpoznaeac czy wszystko sie dobrze zrobi tylko nie aplikowac nic sobie i tak kilka razy , az do faktycznych staran

Jak bedzie trzeba to kupie wszystko ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wczoraj 12.02 o 17:00 przyszedl na świat mój ukochany synek :D 3100g i 56 długości szczescia. Pozdrawiam Was Ciotki i dziekujemy za kciuki :*
Ojejojejijej [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Zdrowia a mamy i małego!!! Ja też chcę! [emoji41][emoji39] ponoć jak się urodzi to jeszcze w szpitalu trzeba 'przekazać' dziecko dalej, komuś kto bardzo chce - tak myślami, nie żebym byłam zachlanna ale chętnie je przyjmę niebieskie fluidy na październik tego roku (tak wychodzi z kalendarza [emoji23])

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

A mi wczoraj córka na pytanie czy chciałaby dzidziusia odpowiedziała że oczywiście! Ale ja jej urodzenia dwóch braciszkow bliźniaków [emoji23] nawet imiona dla nich ma wymyślone Adrian i chyba Tymon.
Tak mi to weszli w pamięć że śniła mi się wizyta u lekarza i usg z dwoma serduszkami [emoji41]
No nic będzie Adian lub Patryk i Igor. Ja nie wiem dla chłopców tyle cudnyvh imion dla dziewczynki wyczerpalay się pomysły do zera przy drugiej

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Arya dzięki. U mnie przy synach też przytulanka były częste, co 2 dni. Więc teraz próbuje robić na odwrót :-D

Maziajka ja też niedawno pisałam z Airfix na fb i pisała że malutka już chodzi, jest cały czas wesoła uśmiechnięta i jest spokojnym dzieckiem. Tylko właśnie mają co chwilę problemy zdrowotne, nawet Airfix była w szpitalu bo coś z sercem miała nie tak.

Imama czyli mam szanse na córkę jak mąż bierze soje :-D

Do góry