reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Arya tak Katja sie udziela na lipcowkach wiec z nia mam kontakt.
Mozw nie dlugo Sonka ruszy;D i dopiero sie zacznie.Moja marudzi a zebow nie ma dalej bezzebna.

Millo pisala nie dawno tutaj na watku
Urodzila w Grudnku Inke;)

No i jeszcze Julianka Eleny chyba niedlugo roczek bedzie miala.

Marzycielka tak jakos mi sie kojarzylo ...jakis czas temu pisalam na priv z nia.Wiem ze miala troche problemow zdrowotnych z Liwka i pewnie dlatego nie ma czasu na forum.Mam nadzieje ze sie u nich ulozylo.

Jakby nie patrzec troche tych dsiewczynek z watku sie zrodzilo;p

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Arya- dzieki! Fajnie ze y was wszystko ok! widzisz dalej walcze a ostatnio myslalam.o Tobie i chyba przywołałam, hihi, tez robie wlasnie inaczej jak w poprzednich ciazach ,no i moze cos z tego bedzie ;) napewno nie omieszkam sie pochwalic [emoji23]

Anija- ty na dziewczynke tak ? Suplementy !! Koniecznie zebys sie sluzu pozbyła, zurawina od okresu do owulacji - po 15-20tys mg.

Imama- chodzi o to ze trzeba pocwiczyc jak rozdzielac plemniki i jak je rozpoznaeac czy wszystko sie dobrze zrobi tylko nie aplikowac nic sobie i tak kilka razy , az do faktycznych staran

Jak bedzie trzeba to kupie wszystko ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wczoraj 12.02 o 17:00 przyszedl na świat mój ukochany synek :D 3100g i 56 długości szczescia. Pozdrawiam Was Ciotki i dziekujemy za kciuki :*
Ojejojejijej [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Zdrowia a mamy i małego!!! Ja też chcę! [emoji41][emoji39] ponoć jak się urodzi to jeszcze w szpitalu trzeba 'przekazać' dziecko dalej, komuś kto bardzo chce - tak myślami, nie żebym byłam zachlanna ale chętnie je przyjmę niebieskie fluidy na październik tego roku (tak wychodzi z kalendarza [emoji23])

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

A mi wczoraj córka na pytanie czy chciałaby dzidziusia odpowiedziała że oczywiście! Ale ja jej urodzenia dwóch braciszkow bliźniaków [emoji23] nawet imiona dla nich ma wymyślone Adrian i chyba Tymon.
Tak mi to weszli w pamięć że śniła mi się wizyta u lekarza i usg z dwoma serduszkami [emoji41]
No nic będzie Adian lub Patryk i Igor. Ja nie wiem dla chłopców tyle cudnyvh imion dla dziewczynki wyczerpalay się pomysły do zera przy drugiej

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Arya dzięki. U mnie przy synach też przytulanka były częste, co 2 dni. Więc teraz próbuje robić na odwrót :-D

Maziajka ja też niedawno pisałam z Airfix na fb i pisała że malutka już chodzi, jest cały czas wesoła uśmiechnięta i jest spokojnym dzieckiem. Tylko właśnie mają co chwilę problemy zdrowotne, nawet Airfix była w szpitalu bo coś z sercem miała nie tak.

Imama czyli mam szanse na córkę jak mąż bierze soje :-D

Do góry